MOM BRATU SU SLOMILI SVAKU KOST U LOBANJI, UŠI SU MU POPUCALE: Sestra ubijenog navijača šokirala javnost! (FOTO)
Foto: Facebook, Dragan Jovanović

surovo!

MOM BRATU SU SLOMILI SVAKU KOST U LOBANJI, UŠI SU MU POPUCALE: Sestra ubijenog navijača šokirala javnost! (FOTO)

Detalji svirepog zločina koji se dogodio u sredu u Novom Sadu. Dario je prvo udario Josića u glavu, a onda je pretučen nasmrt. Dragan je na štakama krenuo da mu pomogne
Objavljeno:

Isterali su navodno sve goste, koji su, kako Jovanovićeva sestra kaže, ostavili za sobom i sve stvari, jakne i torbe.

Neutešnoj devojci drug njenog brata javio je da su "Dragana ubili od batina ispred Kafanice".

- Otišla sam tamo. Ležao je na nosilima u vozilu Hitne pomoći... Kada su odneli njegovo telo, zahtevala sam na Klinici za sudsku medicinu da ga vidim. Da zapamtim svaku udarac koji je dobio - potresena je devojka.

Prema njenim rečima, on na telu nije imao ni ogrebotine.

foto: Facebook, Dragan Jovanović

- Udarali su ga samo po glavi - nastavlja Jovanovićeva sestra. - Svaka kost u lobanji mu je polomljena, nema jagodice, uši su mu popucale. Pretpostavljam da je već od prvog udarca pao u nesvest ili je već bio mrtav, i dok je nepomično ležao polomili su mu sve kosti lica.

Akteri nemilog događaja su se razbežali, a policija je posle toga privela 15 osoba na informativni razgovor, ali niko nije zadržan. Desetak sati kasnije, odnosno oko 15 časova, na desetak metara od obdaništa, u Bulevaru Jaše Tomića uhapšen je osumnjičeni Josić u plavom "kliju". On je sedeo na mestu suvozača, dok je njegova devojka bila za volanom. I ona je dovedena u policiju, ali je puštena posle obavljenog razgovora u svojstvu građanina.

- Još se utvrđuju sve okolnosti - saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

I Tužilaštvo bi trebalo da utvrdi da li ima elemenata da se protiv još nekog podnesu prijave za učestvovanje u tuči i nasilničko ponašanje.

Novosađanin Stevan Josić (34) zvani Sima Strahota, osumnjičen da je u sredu u zoru, metalnom šipkom brutalno nasmrt pretukao dvojicu sugrađana, o onome šta se dešavalo u lokalu "Moja kafanica", a potom i ispred na ulici, u policiji nije govorio, branio se ćutanjem.

I Miroslav Knežić Kimi (32), uhapšen pod sumnjom da je pomogao Josiću posle zločina, takođe se, kako saznajemo, branio ćutanjem. On se sumnjiči da je Josića vozio svojim automobilom i krio ga u svom stanu. Kod Miroslava su pronađeni nelegalno oružje i municija, a tereti se za pomoć učiniocu posle počinjenog krivičnog dela.

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA VOĐE NAVIJAČA U NS: Pijan se bahatio po kafani, pa metalnom štanglom nasmrt pretučen!

Protiv sada pokojnog Jovanovića, u prethodnom periodu je podneseno 36 krivičnih prijava za razna krivična dela, a poslednja u septembru ove godine, jer je u njegovom stanu pronađena izvesna količina droge, vagica za merenje i municija. Na njega je pucano 7. septembra u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu. Tri meseca kasnije je pod sumnjom da je pokušao da ga ubije, uhapšen je Stevan A. (33) iz Sremskih Karlovaca.

Prethodno, krajem juna, Jovanović je ranjen hicem iz vatrenog oružja, ali lakše, na novosadskoj plaži "Štrand".

Prema nezvaničnim saznanjima, novosadska policija je saslušala sve aktere tuče čiji je epilog dvostruko ubistvo. Za njih deset je, kako saznajemo, zatraženo da im se odredi zadržavanje, pa čak predloži i pritvor kako bi se razjasnile do tančina sve okolnosti smrti dvojice mladića. Tužilaštvo je, međutim, imalo drugačiji stav i oni su posle ispitivanja pušteni.

(Espreso.co.rs / Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.