MOM BRATU SU SLOMILI SVAKU KOST U LOBANJI, UŠI SU MU POPUCALE: Sestra ubijenog navijača šokirala javnost! (FOTO)
Foto: Facebook, Dragan Jovanović

surovo!

MOM BRATU SU SLOMILI SVAKU KOST U LOBANJI, UŠI SU MU POPUCALE: Sestra ubijenog navijača šokirala javnost! (FOTO)

Detalji svirepog zločina koji se dogodio u sredu u Novom Sadu. Dario je prvo udario Josića u glavu, a onda je pretučen nasmrt. Dragan je na štakama krenuo da mu pomogne
Objavljeno:

- Sve je počelo kada je Dario, iz nekog razloga, udario Stevana Josića, šefa obezbeđenja u "Mojoj kafanici", u glavu. Pošto nosi naočare, stakla su popucala i raskrvarila mu lice. Posle toga izbila je opšta tuča. Moj brat Dragan za to vreme je bio kod šanka, hteo je da plati račun...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U razgovoru, za Novosti, ovo priča rođena sestra Dragana Jovanovića Gidre (26), bivšeg vođe navijača grupe "G3" novosadske Vojvodine, koji je kao i njegov drug Dario Roklicer (29) inače pilot i nekadašnji kik-bokser, brutalno pretučen nasmrt u sredu ujutru oko 4.30 u Novom Sadu.

- Obezbeđenje, među kojima ima i pripadnika interventne brigade, njih desetak skočilo je da ih razdvoji, a onda su počeli da tuku Roklicera, dok nije pao u nesvest sav krvav - ispričala je Jovanovićeva sestra svoja saznanja o nemilom događaju.

- Moj brat, videvši šta se dešava, iako je u ruci imao šipke i kretao se pomoću štaka zbog posledica ranjavanja pre tri meseca, krenuo je sa namerom da pomogne drugu, kog su mrtvog izbacili na ulicu. Iako je jedan od prijatelja hteo mog brata da odvede kući, on nije hteo da ostavi Darija, već se vratio.

Ugledavši Roklicera okrvavljenog na pločniku, Jovanović je krenuo prema obezbeđenju, upućujući im psovke i pretnje.

foto: Facebook, Dragan Jovanović

- Dotično obezbeđenje iznelo je mrtvog Darija iz lokala i bacilo ga kao smeće napolje. Moj brat kada je to video, viknuo je - ubili ste mi druga, dići ću ceo grad na noge dok ne budete svi odgovarali za njegov život - priča Jovanovićeva sestra.

Onda je i Jovanović dobio udarac pajserom po glavi, kojim je prethodno udaren Dario. Odmah je pao, a obezbeđenje je nastavilo da ga tuče i palicama koje su, kako priča Gidrina sestra, uzeli iz crnog "pasata" beogradskih tablica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.