UKLETI STANOVI ŠIROM SRBIJE: Prodaju se za VEOMA MALE pare, a niko NE SME da ih kupi!
Foto: Ilustracija / Dragan Kadić

oprez

UKLETI STANOVI ŠIROM SRBIJE: Prodaju se za VEOMA MALE pare, a niko NE SME da ih kupi!

Građani koji pola godine ne otplaćuju ratu za kredit ostaju bez krova nad glavom jer banke imaju mogućnost da posle 180 dana kašnjenja aktiviraju položenu hipoteku
Objavljeno:

Tamo možete videti ponude banaka za prodaju kuća, stanova, stambenih zgrada, poslovnog prostora, poljoprivrednog zemljišta, njiva u Beogradu, Pančevu, Kanjiži, Irigu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Pećincima, Čoki, Čenti, Rumi i mnogim drugim gradovima po Srbiji.

Ukoliko imate novac i potreban vam je radni ili stambeni prostor, možete od banaka za pristojnu cenu, a često i veoma nisku, kupiti dobre nekretnine.

foto: Dragan Kadić

Tako na primer možete kupiti četvorosoban stan na dva nivoa u ulici Gospodara Vučića 124 u Beogadu, površine 91m2, na trećem spratu stambene zgrade, po ceni od 100.400 evra.

Jedna od hit ponuda na sajtu „Doboš“ je i porodična stambena zgrada u Smederevskoj Palanci, gde početna cena na javnom nadmetanju iznosi 1.656.993,60 dinara, što predstavlja 30 odsto od procenjene vrednosti.

Nema zainteresovanih kupaca

Ipak, do realizacije prodaje teško dolazi pa čak i po ovako niskim cenama, jer ljude odvraća činjenica da su prethodni stanari prisilno napustili svoje domove. Broj potencijalnih kupaca takođe ograničava i činjenica da za ovakvu kupovinu nekretnine banke ne nude finansiranje putem kredita.

foto: Marina Lopičić

– Ne bih kupio takav stan jer su i moji roditelji pod hipotekom i znam da mi ne bi bilo pravo da neko isto tako kupi moj dom prisilno, čak ni po pristojnoj ceni.

Ipak, ne osuđujem one koji kupuju takve stanove – kaže jedan

Beograđanin i dodaje da se pribojava da bi ga posle ostvarene kupovine jednog takvog objekta zadesila zla sudbina.

(Espreso.co.rs / svajcarac.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.