Novi masakr u SAD: Snajperista na protestu zbog smrti crnca  ubio pet policajaca, u centru grada postavljena bomba! (VIDEO)
Foto: AP

Zbog policijske brutalnosti

Novi masakr u SAD: Snajperista na protestu zbog smrti crnca ubio pet policajaca, u centru grada postavljena bomba! (VIDEO)

Napadači otvorili vatru iz snajpera skrivenih na krovovima na protestu “Black Lives Matter”, povodom ubistva crnca Altona Sterlinga
Objavljeno: 09:03h

Na društvenim mrežama pojavili su se dramatični snimci na kojima se jasno čuju pucnjava i vrisak.

Snajperski napadi su se dogodili u četvrtak u 20.45 po lokalnom vremenu u trenutku dok je više stotina ljudi protestovalo zbog ubistava Afroamerikanaca tokom policijskih intervencija u Baton Ružu u Luizijiani i u Sent Polu u Minesoti.

Guverner Teksasa Greg Abot je saopštio da je bezbednosnim službama države Teksas naložzio "da Gradu Dalasu ponude svaku potrebnu pomoć".

"U ovakvim trenucima moramo se podsetiti i naglasiti značaj ujedinjenja nas Amerikanaca", istakao je Abot u saopštenju. Potraga za napadačima odvija se u centru Dalasa, a čitav prizor izgleda haotično, sa helikopterima koji nadleću centar grada i policajcima sa automatskim puškama na uglovima ulica, preneo je Asošijejted pres.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.