Novi masakr u SAD: Snajperista na protestu zbog smrti crnca  ubio pet policajaca, u centru grada postavljena bomba! (VIDEO)
Foto: AP

Zbog policijske brutalnosti

Novi masakr u SAD: Snajperista na protestu zbog smrti crnca ubio pet policajaca, u centru grada postavljena bomba! (VIDEO)

Napadači otvorili vatru iz snajpera skrivenih na krovovima na protestu “Black Lives Matter”, povodom ubistva crnca Altona Sterlinga
Objavljeno: 09:03h

Četiri policijaca iz američkog grada Dalas ubijeno je danas snajperom tokom protesta protiv policije zbog ubistva crnog mladića. Okršaji policije sa napadačima još su u toku, a jedan od njih preti da je u centru grada postavljena bomba.

Šef policije u Dalasu Dejvid Braun rekao je da su najmanje dva snajpera pucala na policiju sa "povišenih pozicija" i da policajci trenutno tragaju za njima.

foto: AP

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Najmanje četvoro pripadnika policije ubijeno je u Dalasu u SAD, a desetak je ranjeno, od kojih je nekoliko u kritičnom stanju, pošto su nepoznati napadači otvorili vatru iz snajpera skrivenih na krovovima na protestu “Black Lives Matter”, povodom ubistva crnca Altona Sterlinga, na koga su pucali policajci pre nekoliko dana.

foto: AP

Šef policije u Dalasu Dejvid Braun rekao je da su najmanje dva snajpera pucala na policiju sa “povišenih pozicija” i da policajci trenutno tragaju za njima.

On je potvrdio da su četiri policajca ubijena, dvojica su u kritičnom stanju, a dvojica su na operaciji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.