OTKRILI SMO POZADINU NAPADA NA SRPSKU ATLETIČARKU: Espresu se javio momak koji je bio učesnik incidenta i ispričao šta se desilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

Čekalo se da se oglasi

OTKRILI SMO POZADINU NAPADA NA SRPSKU ATLETIČARKU: Espresu se javio momak koji je bio učesnik incidenta i ispričao šta se desilo! (VIDEO)

Mladi atletičar Marko Jevremović je poslao pisanu izjavu za naš portal koju prenosimo u celosti

Objavljeno: 14:14h

- Na 5 kilometara od naplatne rampe, na poslednjoj uzbrdici pred naplatnu rampu saobraćaj postaje malo gušći i samim tim usporeniji. Ja se nalazim u koloni vozila koja obilazi vozila iz desne trake koja idu sporije zbog uzbrdice. Priblizavam se autobusu koji vozi desnom trakom iza koje vozi Tatjanin suprug. On bez ikakvih naznaka i migavca ulazi u kolonu vozila u kojoj se ja nalazim i to tačno ispred mene, i u tom trenutku naglo kolona vozila obara brzinu jer je Tatjanin suprug vozio istom brzinom u levoj traci kao autobusom u desnoj traci.

- Njegovo preticanje autobusa traje dosta dugo, s ozbirom da sam ja iza njega, a on je prvi u koloni mnogobrojnih vozila, vozač iza mene počinje meni da blica jer verovatno ne vidi da imam auto ispred sebe. Pre mog blicanja, ja palim levi migavac jer znam koliko je blicanje neprijatno i zaslepi vozača na trenutak, pogotovo kada je mrak. Pošto nije reagovao na moj migavac ja blicnem dva puta da bi se sklonio i u tom trenutku suprug Tatjane namerno počinje da koči u levok traci i time automatski ugrožava bezbednost svih ljudi na putu u tom trenutku.

foto: Dado Đilas

- Kada je odlučio da se pomeri u desnu traku, ja sam dodao gas a on mi je kroz prozor pokazao srednji prst. Dao sam migavac za prestrojavanje u desnu traku i prestrojio se da bih propustio auto koji je vozio iza mene. Kako sam se našao u desnoj traci ispred Tatjaninog supruga on je počeo bez razloga konstantno da mi blica. Dao sam gas i prestrojio se u levu traku i odaljio se od njih.

- Kako se približavamo naplatnoj rampi i znakovima za smanjenje brzine oborio sam svoju brzinu na nekih 60 km/h i u retrovizoru vidim Tatjaninog supruga kako mi se približava velikom brzinom i konstantno mi blica. Vozio je na jako malom i nebezbednom odstojanju od mene. Dao sam migavac i krenuo u levu traku, opet da bih se odaljio od njega i opet pokušavajuci da izbegnem konflikt. On je dao gas i krenuo sa namerom da me udari, vozio je jako blizu mojoj strani i u jednom trenutku je dodao gas i krenuo u moje desno, verovatno sa namerom da me istera u zaustavnu traku i da udarim u bankinu. Prikočio sam naglo i mahinalno skrenuo u desno. Obišao sam automobil ispred mene i on je opet krenuo sa namerom da me udari, zakočio sam naglo opet a on je onda skrenuo u levo i otišao dalje od nas.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.