OTKRILI SMO POZADINU NAPADA NA SRPSKU ATLETIČARKU: Espresu se javio momak koji je bio učesnik incidenta i ispričao šta se desilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

Čekalo se da se oglasi

OTKRILI SMO POZADINU NAPADA NA SRPSKU ATLETIČARKU: Espresu se javio momak koji je bio učesnik incidenta i ispričao šta se desilo! (VIDEO)

Mladi atletičar Marko Jevremović je poslao pisanu izjavu za naš portal koju prenosimo u celosti

Objavljeno: 14:14h

Stali smo na naplatnoj rampi gde mi je otac rekao idem da ga pitam zašto to radi i zašto ugrozava našu bezbednost. Otac je izašao a ja sam ostao da sedim u kolima. Kada sam video da je Tatjanin suprug krenuo kolima da udari mog oca u tom trenutku sam i ja izašao sa namerom da smirim oca, tad je već počeo snimak, na snimku se vidi kako prilazim svom ocu i i povlačim ga nazad, nakon čega moj otac počinje da odlazi od kola. A Tatjanin suprug snima mobilnim telefonom i drži srednji prst iza kamere i priča "Ajde pičke". Ja kad sam to video udaram mu levi retrovizor i on kreće unazad. Dok je vozio unazad pokazuje nam srednji prst, u tom trenutku je moj otac potrčao premu njemu.

- Vidi se u jednom trenutku kako moj otac ponovo odlazi i kreće prema našim kolima, a Tatjanin suprug kreće opet kolima da udari mog oca a potom i mene. Tad smo dotrčali i udarili suvozačev retrovizor.

foto: Printscreen/facebook

- Naše ponašanje nije za primer, isto tako ni njegova vožnja i ponašanje nije bezbedno. Nažalost ja za to nemam dokaza, ali razmislite da li bi iko bio u stanju da ovoliko bude iznerviran i iziritiran iz čista mira. Uostalom, kome bih ja prijavio da sam sleteo sa puta i da je on prouzrokovao to svojom namernom i nebezbednom vožnjom.

- S obzirom da je gospođa Tatjana osvojila prvo mesto na drzavnom prvenstvu i vratila se takmičenju posle dužeg vremenskog perioda verovatno su slavili, da li je policija uradila alko test gospodinu Mirkoviću s obzirom da je vozio na nebezbedan i neprimeren nacin.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.