OTKRILI SMO POZADINU NAPADA NA SRPSKU ATLETIČARKU: Espresu se javio momak koji je bio učesnik incidenta i ispričao šta se desilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

Čekalo se da se oglasi

OTKRILI SMO POZADINU NAPADA NA SRPSKU ATLETIČARKU: Espresu se javio momak koji je bio učesnik incidenta i ispričao šta se desilo! (VIDEO)

Mladi atletičar Marko Jevremović je poslao pisanu izjavu za naš portal koju prenosimo u celosti

Objavljeno: 14:14h

Srbija je bila šokirana snimkom koji je objavila atletičarka Tatjana Jelača Mirković na kome se vidi kako dvojica muškaraca demoliraju automobil u kome su se nalazili ona i njen suprug.

DRAMA! Stravičan napad razbojnika na srpsku atletičarku! I sve je snimila! Pretili joj smrću i razlupali joj kola! (VIDEO)

Sve se dogodilo na naplatnoj rampi kod Beograda, prilikom povratka sa Prvenstva Srbije u Kruševcu.

Međutim, najbolja srpska bacačica koplja nije želela da otkriva šta je bio povod za ovakav huliganski napad, a većina javnosti je u međuvremenu osudila oca i sina koji su izazvali haos, pretili i lomili retrovizore na njenim kolima.

Srpska šampionka posle napada: OVO NIJE ŠALA! ŽIVOTI SU NAM UGROŽENI! (VIDEO)

Ipak, Espreso je uspeo da kontaktira jednog od učesnika ovog incidenta, a reč je o mladom atletičaru Marku Jevremoviću, koji je u pismu poslatom našem portalu opširno ispričao šta je prethodilo napadu i šta se zaista dogodilo.

Njegovo pismo prenosimo u celosti.

- U subotu veče kad smo se vraćali iz Kruševca na nekih 100 kilometara od Beograda obišli smo gospođu Mirković i njenog supruga najnormalnije i bez ikakvih incidenata, njihov auto, ne znajuci da su oni, je vozio desnom trakom ja sam iskoristio levu traku sa preticanje i nakon toga se vratio u desnu traku koja služi za vožnju, sve po propisima saobracaja. Posle nekih 50 kilometara oni nas obilaze, takođe bez ikakvog incidenta i sve po propisima saobracaja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.