Ajao, pa ostalima se već diže kosa na glavi - Jokić, Pol, Lauri, Grifin... Denver oko Srbina pravi SUPERTIM?!
Foto: AP/Profimedia/Fonetap

U napad na šampionski prsten odmah

Ajao, pa ostalima se već diže kosa na glavi - Jokić, Pol, Lauri, Grifin... Denver oko Srbina pravi SUPERTIM?!

Američki uticajni portal "Bličer riport" se bavio mogućim projekcijama timova za nerednu sezonu i njihovim raznim potencijalima i reći ćemo vam jedno - Nagetsi mogu da naprave brutalnu ekipu
Objavljeno:
foto: Reuters

To ujedno znači da će imati više novca od svih da privuku neke od najboljih igrača lige koji uskoro postaju slobodni i ograničeno slobodni agenti poput Pola Milsapa, Kajla Laurija, pa čak i Krisa Pola.

Na sve to se mora dodati da Nagetsi imaju i sjajan potencijal za trejdovanje, jer su tim sastavljen od dosta mladih talentovanih igrača.

Zna se da će se graditi ekipa oko Nikole Jokića, ali zato Denver može u trejdovima da ponudi Malika Bizlija, Huanča Ernangomeza, Emanuela Mudiaija, pa čak i Džamala Marija za koga je zimus bilo rečeno da on i Jokić ne dolaze u obzir da budu trejdovani.

foto: Reuters

Takođe tu su i Geri Heris i Vilt Barton, a možda čak i Vilson Čendler i Kenet Farid, a sve to nudi prostora da se napadnu recimo Džimi Batler, Pol Džordž, Blejk Grifin i mnogi drugi najbolji NBA igrači.

Zato novinar "Bličera" Den Favale čak ide toliko daleko da navodi da bi u timu Nagetsa već sledeće sezone uz Jokića mogli da vidimo Milsapa, Ibaku, Grifina, Laurija, Pola ili Džordža i Batlera.

foto: Reuters

Zamislite sada neke od tih igrača zajedno sa našim Jokićem na terenu i zamislite kako će se osećati njihovi protivnici!

BONUS VIDEO: Tuča ispred svlačionice posle derbija: Kanga udario Leonarda

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.