Ajao, pa ostalima se već diže kosa na glavi - Jokić, Pol, Lauri, Grifin... Denver oko Srbina pravi SUPERTIM?!
Foto: AP/Profimedia/Fonetap

U napad na šampionski prsten odmah

Ajao, pa ostalima se već diže kosa na glavi - Jokić, Pol, Lauri, Grifin... Denver oko Srbina pravi SUPERTIM?!

Američki uticajni portal "Bličer riport" se bavio mogućim projekcijama timova za nerednu sezonu i njihovim raznim potencijalima i reći ćemo vam jedno - Nagetsi mogu da naprave brutalnu ekipu
Objavljeno:

Denveru je ove godine za dlaku izmaklo mesto u plej-ofu, ali svi su primetili da Nagetsi konačno imaju konkurentan tim koji može da postane redovan učesnik doigravanja i ono što je najbitnije to je ekipa sastavljena od neograničenog potencijala.

Upravo time se bavio novinar poznatog američkog medija "Bličer riport", čiji su novinari očigledno oduševljeni pre svega našim Nikolom Jokićem, pa su zato u svom tekstu posvećenom budućim najboljim timovima sastavljenim od najboljih igrača dali visoko treće mesto.

foto: Fonetap

Tako je "grumenje" od ovog trenutka zvanično postalo, prema njihovom mišljenju, kandidat za šampionski prsten u nekim od budućih sezona, a svoj stav su bazirali upravo na "Fenomenu iz Srbije" i naravno najboljem manevarskom prostoru (čitaj novcu) od svih timova trenutno.

Na leto će, u šta su svi uvereni, osloboditi svoj budžet odlaskom Danila Galinarija i dobiti oko 35 miliona dolara u "seleri kepu", te će tako bilo kom igraču moći da ponude maksimalan ugovor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.