Bio je jedan od najvećih talenata jugoslovenske košarke, draftovan u NBA, pa nestao, ali je pre kraja  uradio nešto neverovatno! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Flickr.com, AP

pouka ima mnogo

Bio je jedan od najvećih talenata jugoslovenske košarke, draftovan u NBA, pa nestao, ali je pre kraja uradio nešto neverovatno! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je momak koji je mogao da stigne do samog vrha košarkaškog neba, ali je spletom nesrećnih okolnosti, njegova karijera otišla u suprotnom smeru
Objavljeno:

Nakon toga je imao veoma uspešnu epizodu u belgijskoj košarci (nastupao za Antverpen i Spiru Šarloa), da bi karijeru završio u Igokei, kako kaže samo da bi udovoljio svojoj ženi.

- U Igokeu sam došao samo da zadovoljim želju moje žene koja je rođena u tom delu bivše Jugoslavije, ali iskreno, tada nisam ni imao želju da više igram košarku. Ali sve je to sada dio prošlosti.

Iako je završio karijeru u Igokei, tu nije bio kraj njegovim partijama, već se ponovo aktivirao u sezoni 2014/2015, kada je zaigrao za ekipu Zlatibora koju je uveo u drugu ligu.

Nakon toga je i definitvno okačio "patike" o klin i posvetio se trenerskom poslu. Prvo je trenirao ekipu Zlatibora nekoliko meseci da bi nakon toga preuzeo ekipu užičke Slobode.

- Jedan od razloga zbog kojih sam postao trener je i to što me je veliki broj ''stručnjaka'' sa kojim sam radio doveo do nečega što sam mislio da je nemoguće da se ikad desi - da zamrzim košarku. Zbog toga sam i završio igračku karijeru i ne želim da se takve stvari događaju drugima.

E pa mladi košarkaši, ako ovo čitate, možete lepe pouke da izvučete iz priče "momka koji je obećavao".

(M.Raković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.