Radonjić nije zadovoljan igrama Zvezde, a odgovorio je i na pitanje koje zanima sve navijače!
Foto: AP

pobeda nije moranje

Radonjić nije zadovoljan igrama Zvezde, a odgovorio je i na pitanje koje zanima sve navijače!

Trener crveno-belih smatra da nisu na nivou igara od ranije, a i otkrio je situaciju sa povređenim igračima
Objavljeno:
foto: Saša Pavlić Koky

Radonjić je rekao da je situacija s povređenim igračima bolja. - Situacija je nešto bolja kod Gudurića i Jovića, ali videćemo koliko će realno moći da nam pomognu. Dangubić je počeo s jačim treninzima i očekujem da će za 10 dana biti u timu - rekao je Radonjić.

foto: Filip Plavčić

Bamberg je na poslednjih sedam utakmica pretrpeo šest poraza, a ove sezone u Evroligi na samo dva od 12 mečeva u gostima upisao je pobede. - Igraju odlično, u Evroligi takva kakva jeste. Ako se posmatra samo s aspekta rezultata, ne bi nas dovelo do realne procene, a ako pogledamo mečeve kako oni igraju i koje su mogli da dobiju, dolazimo do zaključka da bi trebalo da budu na nekom drugom mestu. Protiv jakih rivala bili su nadomak pobeda... Dakle, prilaz gledanja kakav im je skor bi bio pogrešan, ne razmišljamo na taj način. Utakmice moraju da se dobiju na terenu, tokom svih 40 minuta - rekao je Radonjić.

foto: Saša Pavlić Koky

U javnosti se od crveno-belih očekuje da dobiju utakmicu protiv Bamberga, a Radonjić je rekao da ima mnogo razloga da to ne bude tako. - Kada prođeš toliko situacija, onda jednostavno ne razmišljaš o tome. Mi ne samo ove, već i ranijih smo bili u sličnoj situaciji pred neku utakmicu i to je nešto o čemu ne treba razmišljati. Ima dosta utakmica koje mogu da odlučuju o tome šta će se desiti. Smatram da ne mora ništa. Želimo i daćemo sve od sebe da pobedimo, ali ima puno razloga da ne mora, puno - rekao je on. Utakmica između Crvene zvezde i Bamberga igraće se u četvrtak od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Neverovatna scena u Pioniru na utakmici Zvezda - Galatasaraj!

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.