Radonjić nije zadovoljan igrama Zvezde, a odgovorio je i na pitanje koje zanima sve navijače!
Foto: AP

pobeda nije moranje

Radonjić nije zadovoljan igrama Zvezde, a odgovorio je i na pitanje koje zanima sve navijače!

Trener crveno-belih smatra da nisu na nivou igara od ranije, a i otkrio je situaciju sa povređenim igračima
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa nije na nivou na kojem je bila pre mesec i po dana i da će u predstojećoj evroligaškoj utakmici protiv Brose basketsa morati da napravi iskorak kako bi ostvarila pobedu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nismo na nivou igara kao što smo bili, moramo da napravimo dodatne iskorake, kako individualno, tako i kolektivno i da u našem prepoznatljivom ambijentu dođemo do još jedne pobede - rekao je Radonjić novinarima na konferenciji u Beogradu.

foto: Fonet

Crvena zvezda dočekaće nemački tim u 24. kolu Evrolige. Crveno-beli zauzimaju šesto mesto na tabeli sa 13 pobeda i 10 poraza, dok je Brose 12. sa osam trijumfa iz 23 utakmice. - Bamberg je igrama pokazao da bi trebalo da bude na boljoj poziciji nego što jeste. Imali su situacije kada su gubili na jednu loptu. Imaju veliki kvalitet, ali sav taj kvalitet igara nisu materijalizovali, i nisu uspeli da budu u krugu gde smo mi sada - kazao je Radonjić.

foto: Saša Pavlić Koky

On je dodao da je Bamberg najbolji nemački klub, s "dobrim trenerom i igračima koji imaju veliko iskustvo". - Oni su ekipa koja igra u dobrom sistemu, ima kvalitet, ali je potrebno da mi taj kvalitet igre koji razvijaju iskontrolišemo i da im ne dozvolimo da dobrom igrom uzmu stvar u svoje ruke. Svestan sam da neće biti lako, ali trudićemo se da ne dođemo do takve pozicije - rekao je trener crveno-belih.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.