Kad ne igra Boaći, Pešić je tu da zablista! Kiša osvežila Marakanu, Zvezda preslišala Lalin Čukarički! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Superliga, 3. kolo!

Kad ne igra Boaći, Pešić je tu da zablista! Kiša osvežila Marakanu, Zvezda preslišala Lalin Čukarički! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa dve najvažnije utakmice 3. kola Superlige pratite uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno: 22:14h

Crvena zvezda je slavila nad Čukaričkim rezultatom 3:0 u derbiju trećeg kola Superlige...

Dva pogotka postigao je Aleksandar Pešić (ukupno četiri u Superligi), dok je poslednji pogodak dao Filip Stojković i to protiv bivšeg kluba.

Inače, meč na stadionu “Rajko Mitić” je igran na izuzetno lošem terenu, na kom obe ekipe nisu maksimalno uspele da dođu do izražaja.

Trijumf crveno-belih nad Čukaričkim je bio šesti bez primljenog gola, pošto su prethodno pobeđivani Irtiš (2:0), Radnički iz Niša (3:0), Sparta (2:0, 1:0) i Rad (1:0).

Međutim, gorak ukus ostaje zbog povrede Branka Jovičića, a više o tome pročitajte OVDE!

Standings provided by Sofascore LiveScore

Sva dešavanja sa dve najvažnije utakmice 3. kola Superlige mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog...

81. minut - 3:0 za Crvenu zvezdu. Sjajna akcija Milijaša i Stojkovića, a desni bek crveno-belih je taj koji je zatresao mrežu.

74. minut - Pešić rešeta kao nikada u klupskoj karijeri! Drugi pogodak na ovoj utakmici, a četvrti ukupno u prva tri kola Superlige! Maestralna forma bivšeg napadača Tuluza.

67. minut - Bomba Drinčića iz slobodnog udarca sa nekih 35 metara. Borjan je imao puno problema da loptu spreči da uđe u gol, i na kraju je morao da je izbija u korner. Upravo se dogodila jedna od onih žabica koje smo najavili kao opasnu pošast po ovakvom terenu.

64. minut - Odličan udarac Kajevića sa pristojne udaljenosti, ona je prohujala tik pored stative, ali i da je bio gol, ne bi se važio, jer je Ožegović iz ofsajd položaja smetao golmanu, pa je morala da se prekine igra. Crveno-beli su u poslednjih par minuta pretili dva puta preko Pešića, koji se izgleda veoma brzo privikava na novu sredinu.

60. minut - Udarac Kange sa nekih 30 metara, ali je lopta usporila dok je stigla do gola i bila je lagan posao za veoma raspoloženog Kirovskog između Čukinih stativa!

57. minut - Luka Adžić je imao dobru priliku posle sjajnog pasa Uroša Račića u prostor, ali je golman Kirovski odreagovao veoma staloženo i ramenom izbacio loptu u korner.

51. minut - Kiša koja trenutno pada daleko je olakšala boravak igrača na vrelini koja je danas "na snazi" u Srbiji, ali za golmane će postati daleko teže da ukrote loptu, posebno kada udari od zemlju i na veoma čudan način promeni putanju.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME NA UTAKMICI ZVEZDA - ČUKA, KRAJ U SUBOTICI!

46. minut - Počinje i kiša, kao i jak vetar u Beogradu. Konačno malo osveženja, to je dobro za fudbal, kao i za sam travnjak.

42. minut - Od sada ćemo se u ovom prenosu baviti samo utakmicom Crvene zvezde, pošto je Partizan skoro gotov, a kod nas na sajtu možete da čitate i izveštaj sa tog meča...

20.45 - MIRNO JE U SUBOTICI, Crvena zvezda je imala dobru kontru, ali Luka Adžić nije uspeo da postigne pogodak, gotovo na prazan gol.

68. minut u Subotici - Mirno, veoma mirno drugo poluvreme, baš onakvo kakvo odgovara umornom Partizanu.

20. minut u Beogradu - Aleksandar Pešić strelac za 1:0 sa bele taćke, tačnije posle odbitka, jer mu je isprva golman Kirovski odbranio udarac. Penal je izborio Nemanja Radonjić posle sjajnog prodora i vica koji je Kanga prodao odbrani Čuke.

58. minut u Subotici - Dobar pokušaj Stojkovića za Spartak, i to sa nekih 30 metara iz voleja, ali je Kljajić imao sreće da lopta završi pored gola. Da je išla u gol, ne bi bilo spasa.

7. minut u Beogradu - Vrlo neprijatna situacija na Marakani. Posle duela sa Kajevićem ostao je na zemlji Branko Jovičić. Brzo je ustao praćen aplauzima Zvezdinih navijača

53. minut u Subotici - Sasvim solidan pokušaj Tavambe da večeras još jednom lobuje golmana domaće ekipe i malo je nedostajalo da bude precizan.

5. minut utakmice u Beogradu - Crvena zvezda je za sada nadmoćna na terenu, ali i dalje bez pravih šansi...

47. minut utakmice u Subotici - Đurđević je pokušao da lobuje golmana Spartaka, nije uspeo, a na drugoj strani dobra intervencija kapitena Filipa Kljajića.

19.57 - I pored odličnog rezultata u Pragu vrlo skromna poseta na Marakani. Biće najviše sedam hiljada ljudi na najvećem srpskom stadionu. Vrlo skromno.

45+2 minut - Poluvreme u Subotici... Crno-beli na pauzu idu sa minimalnom prednošću! Strelac - Tavamba!!!

30. minut - Leandre Tavamba je strelac za Partizan! 1:0! Asistenciju je upisao Jevtović, a Kamerunac je veoma lepo lobovao golmana.

21. minut - Kakvo vreme, takva i utakmica. Nijedna prava šansa za sada, ali mora se priznati da je Spartak pomalo konkretniji u dosadašnjem toku utakmice.

19.18 - Evo sastava Crvene zvezde i Čuke...

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Babić, Savić, Anđelković - Jovičić, Donald, Adžić, Kanga, Radonjić - Pešić

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Kirovski - Crnomarković, Đurić, Puškarić, Bogosavac - Drinčić, Lagator, Kajević, Bojić, Obradović - Ožegović.

19.10 - Čekaju se sastavi Crvene zvezde i Čukaričkog.

7. minut - Dobar napad Spartaka, ali se Emil Abaz našao u ofsajdu za pola metra, pa od te šanse nije bilo ništa. Lep pas u prostor je prethodio tome.

4. minut - Atraktivan pokušaj Uroša Đurđevića sa nekih 20 metara iz poluvoleja... Pored gola.

1. minut - Utakmica je počela! Kapiten Partizana je Filip Kljajić... Lep potez stručnog štaba kako bi se ovom golmanu podiglo samopouzdanje posle kiksa protiv Olimpijakosa.

CRNO-BELA PORODICA! Grobari, ovo je sve što treba da znate o Videotonu pred plej-of za Ligu Evrope! (FOTO) (VIDEO)

18.12 - Evo i sastava za meč Spartak - Partizan... Zvezdine i Čukine ćemo vam saopštiti kroz nekih sat vremena.

Spartak: Ostojić - Stojković, Ćalasa, Kerkez, Hajdin - Šimura, Jočić, Savković, Ivanović - Abaz, Nikolić.

SVE ŠTO ZANIMA DELIJE O KRASNODARU: Gazda je multimilijarder, 4 puta veći budžet, napad je preopasan i ne mogu bez zvezdaša! (FOTO) (VIDEO)

Partizan: Kljajić - N. R. Miletić, Ćirković, Ostojić, Munir - Jevtović, Everton, Pantić, Suma - Tavamba, Đurđević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.