Partizan i Zvezda saznali imena protivnika u plej-ofu za Ligu Evrope!
Foto: AP

žreb je odlučio

Partizan i Zvezda saznali imena protivnika u plej-ofu za Ligu Evrope!

Crno-beli i crveno-beli saznali su ko će im biti poslednje prepreke za ulazak u grupnu fazu

Objavljeno: 14:30h

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana dobili su protivnike koji će im biti poslednja prepreka za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

U plej-ofu za drugo po jačini evropsko takmičenje, šampion Srbije će igrati protiv Videotona, dok će crveno-beli ukrstiti koplja sa Krasnodarom.

CRNO-BELA PORODICA! Grobari, ovo je sve što treba da znate o Videotonu pred plej-of za Ligu Evrope! (FOTO) (VIDEO)

SVE ŠTO ZANIMA DELIJE O KRASNODARU: Gazda je multimilijarder, 4 puta veći budžet, napad je preopasan i ne mogu bez zvezdaša! (FOTO) (VIDEO)

Možemo reći da su crno-beli izvukli tim koji su najmanje želeli, jer je bio najveća pretnja iz grupe od šest potencijalnih rivala, a posebno zato što na njihovoj klupi sedi prošlosezonski trener Marko Nikolić.

Takođe i za mađarskog predstavnika osim trenera, igraju i dvojica bivših igrača Partizana, Danko Lazović i Marko Šćepović.

Podsećamo da su potencijalni rivali bili još Estersjund, Domžale, AEK Larnaka, Utreht i Šerif.

Sa druge strane, kako je mogla da prođe Zvezda je prošla odlično s obzirom na to da su joj potencijalni rivali bili Milano i Dinamo Kijev, kao i Austrija Beč, Briž.

Ipak, izvlačenje ruskog tima znači da će se još jedan bivši zvezdaš vratiti na Marakanu. Mihailo Ristić je prošle sezone nosio kapitensku traku kod crveno-belih, a sada će se vratiti i igrati protiv dojučerašnjih saigrača.

Prve utakmice su na programu 17. avgusta, a revanši 24. avgusta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.