Pre 10 godina počeo je rijaliti sunovrat Srbije: Ovo su ključni momenti koji su od nas napravili zombije! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Youtube /Tv happy, Printskrin / Youtube / Tv Pink, Printskrin / Youtube / B92

slučajnost ili ne?

Pre 10 godina počeo je rijaliti sunovrat Srbije: Ovo su ključni momenti koji su od nas napravili zombije! (VIDEO)

Polako i neprimetno, lestvica se spuštala sve niže i niže, dok nam stvari kojih se svako normalan gadi nisu postale nešto što se podrazumeva
Objavljeno: 14:20h

Svi se sigurno sećate Karla i Viki? Oni su bili u "Velikom bratu 3" koji je počeo 2009. godine. Tu romansu su pratili milioni koji su sa jedne strane mrzeli Karla, dok su sa druge strane bili zaljubljeni u njih kao u par.

Naravno, "Da se nap*iš ti meni malo ku*ca", će zauvek ostati u etru. Skandalčina o kojoj se pričalo.

Danas? Niko neće da ima rijaliti u kojem nema 300x sočnijih psovki. "Dosadno", reći će svaki konzument ukoliko nema ovog "mesa".

2010. godine, kreće čuvena "Farma", poznatija kao "Farma sa Milošem Bojanićem i Firčijem". Pevač je uporno izazivao ostale farmere, koji su krenuli psihički da ga zlostavljaju. Ovo je bio vrhunac:

2011. godine u "Velikog brata" ulaze Nemeš i Marijana. Počeli su romansu u kojoj su imali i seks pred kamerama, ali najveći problem je bio u tome što je ona tada bila udata i imala je dete. Javnost je krenula da je osuđuje, ali su svi jedva čekali da kupe kokice za "Pregled dana" i javni seks.

Ne zvuči vam ovo šokantno? Naravno da ne, jer u današnjim rijalitijima dešavaju se 1.000 puta šokantnije stvari. Lestvica je podignuta na nivo svetskog rekorda u gadosti. A mi smo sve to "popušili". Nešto što je pre 5 ili 10 godina bilo stvarno šokantno, više nije. Naviknuti smo na zlo, kuvali su nas polako, u mlakoj vodi, kao onu čuvenu žabu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.