Kako je naša ESTRADA proslavljala USKRS, ko je kome razbio jaja, i koliko PARA je potrošeno! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

slave za sve pare!

Kako je naša ESTRADA proslavljala USKRS, ko je kome razbio jaja, i koliko PARA je potrošeno! (FOTO)

Najveći hrišćanski praznik naši estradnjaci uglavnom obeležavaju u intimnoj porodičnoj atmosferi i toplini svog doma
Objavljeno:

"Mala od skandala" iliti Jelena Karleuša objasnila je jednom prilikom da, iako nije vernik, u njenoj kući se farbaju jaja i praznik se poštuje zbog dece.

- Ateista sam. Ne verujem u Boga. Videh mnogo zla u njegovo ime. Verujem u ljude. Ali ne u one koji se mole Bogu, a onda čine loše uz osmeh. Čuvajte se takvih. Verujem u ljubav. Verujem u dobro. Mora pobediti. Mora. Ne delim ljude po veri, po nacionalnosti, boji kože, seksualnom opredeljenju, staležu. Postoji samo jedna vera – biti čovek. A kao čovek, ja ne čestitam verski praznik. Čestitam život. Čestitam svakom ko živi kao lav, ponosno, časno i vredno. I ko ostaje lav do kraja. Želim vam svima zdravlje, mir, ljubav i blagostanje. Borite se za to! - poručila je svojevremeno JK svojim obožavaocima, a onda je njen suprug Duško Tošić prošle godine objavio na Instagramu fotografiju na kojoj se, Jelena i on zajedno sa ćerkicama Atinom i Nikom, kucaju jajima.

foto: Printskrin/Instagram/duskotosic

Takođe, i supruga voditelja Ognjena Amidžića se prošle godine potrudila da svom sinčiću ulepša praznik i na najmaštovitiji mogući način se poigra sa svojom raznobojnom trpezom.

Hristos Vaskrse!Srecan Uskrs!

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on

Naša najslavnija sportiskinja Ivana Španović takođe je čestitala prošle godine svojim fanovima Uskrs na predivan način sa velikim belim zecom u naručju i pobrala mnogobrojne simpatije.

Hristos Vaskrese. Srecan uskrs!

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

Bonus video:

BOMBA U PETOJ DECENIJI: Anastasija ODUŠEVLJENA izgledom svoje TETKE Lidije, a bićete i VI!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.