Kako je naša ESTRADA proslavljala USKRS, ko je kome razbio jaja, i koliko PARA je potrošeno! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

slave za sve pare!

Kako je naša ESTRADA proslavljala USKRS, ko je kome razbio jaja, i koliko PARA je potrošeno! (FOTO)

Najveći hrišćanski praznik naši estradnjaci uglavnom obeležavaju u intimnoj porodičnoj atmosferi i toplini svog doma
Objavljeno:

Estrada se obično svake godine svojski potrudi da odradi sve po pe esu, ili po naški rečeno - ispoštuje sve tadicionalne običaje i obeleži Uskrs kako to vera i nalaže.

Najpredanija tradiciji i najverniji poštovalac običaja svakako je na prvom mestu pevačica Seka Aleksić, koja je već odavno poznata kao dobra domaćica, pa se svake godine pohvali svojim divnim uskršnjim aranžmanima.

Seka je dete iz mešovitog braka i od detinjstva je naučila da poštuje sve vere. U njenom domu se zna red i u skladu sa tradicijom, obeležavaju se i Vaskrs i Božić i svi pravoslavni praznici.

Sekina trpeza je uvek bogata i na njoj se mogu naći srpski specijaliteti, ali i raznorazne netipične đakonije, ili što bi naš narod rekao: "i od ptice mleko".

Seka na Veliki petak farba jaja, a onda ih uvek predano poređa na svojoj uskršnjoj trpezi.

????????????

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic) on

I srpska snajka Severina praznuje u duhu zajedništva i tradicije, a prošli Uskrs obeležila je u društvu supruga Igora i ostatka Kojića, a pao je i jedan porodični selfi.

- Mojoj porodici, prijateljima, svim vernicima pravoslavne veroispovesti i svima koji ga danas slave, želim srećan Uskrs - poručila je svima omiljena Seve.

Ali, na estradi ima i ateista koji slave i to kako!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.