Oni su najplaćeniji glumci godine: Nema teorije da pogodite ko je prvi, a cifre bolje da ne gledate! (FOTO)
Foto: Fonet

kakvo iznenađenje

Oni su najplaćeniji glumci godine: Nema teorije da pogodite ko je prvi, a cifre bolje da ne gledate! (FOTO)

Forbs magazin je predstavio svoju listu najplaćenijih glumaca i glumica godine… pogodite ko se nalazi na samom vrhu liste?
Objavljeno:

Na prvom mestu je Dvejn The Rock Džonson koji je zaradio oko 64.5 miliona dolara, što je duplo više u odnosu na prethodnu godinu. Drugi glumci na listi su Džoni Dep, Džeki Čen, Met Dejmon i Tom Kruz.

5. Džoni Dep

Džoni Dep je imao veliku platu zbog uloge u filmu Alisa u Zemlji čuda, i naravno, predstojećoj epizodi čuvenih Pirata sa Kariba, pa je zaradio 48 miliona dolara. Ipak, drama koja se podigla oko njega i njegovog braka sa Amber Herd i navodnih napada na nju, dovela je do toga da njegovo bogatstvo bude značajno manje.

4. Tom Kruz

Verovatno zahvaljujući filmu Nemoguća Misija – Rogue Nation, Tom Kruz je zauzeo četvrto mesto na listi. Ove godine će izaći još jedan film sa njim u glavnoj ulozi. Zahvaljujući tome, on je zaradio oko 53 miliona dolara.

foto: Fonet

3. Met Dejmon

Sa 55 miliona dolara, Met Dejmon se našao na trećem mestu liste zahvaljujući filmu Marsovac. Ove godine, on se vratio i Born franšizi, pa ćemo ga sasvim sigurno i sledeće godine videti na samom vrhu ove liste.

2. Džeki Čen

Džeki Čen je zaradio 61 miliona dolara, a sve zahvaljujući kineskoj kinematografiji kojoj se vratio.

1. Dvejn Džonson

Sa 64.5 miliona dolara, Dvejn Džonson je na prvom mestu liste. On je lako postao obeležje komedije i akcije u svetu kinematografije, a zaradio je skoro duplo više u odnosu na prošlu godinu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.