Oni su najplaćeniji glumci godine: Nema teorije da pogodite ko je prvi, a cifre bolje da ne gledate! (FOTO)
Foto: Fonet

kakvo iznenađenje

Oni su najplaćeniji glumci godine: Nema teorije da pogodite ko je prvi, a cifre bolje da ne gledate! (FOTO)

Forbs magazin je predstavio svoju listu najplaćenijih glumaca i glumica godine… pogodite ko se nalazi na samom vrhu liste?
Objavljeno:

Naravno, u pitanju je Dženifer Lorens, koju blisko prati Melisa Makarti, Dženifer Aniston i Fan Bingbing, koja je jedina internacionalna glumica u top pet delu ove liste.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

5. Fan Bingbing

Verovatno se sećate ove dame iz X-Man filma iz 2014.godine. Naravno, ne smemo zaboraviti njena glamurozna i moderna pojavljivanja na crvenom tepihu. Ova kineska lepotica zaradila je 17 miliona dolara ove godine, što je mali pad u odnosu na prošlu godinu kada je zaradila 21 milion. Ko bi rekao?

4. Dženifer Aniston

Zvezda serije Prijatelji uvek ima vrhunski stil. Prošle godine je zaradila 21 milion dolara i zauzela četvrtu poziciju na ovoj listi. Veći deo njene zarade dolazi od njenih reklamnih angažmana, a ona sarađuje sa brojnim vrhunskim brendovima.

foto: Fonet

3. Skarlet Johanson

Nju viđamo kao lice brenda Dolce & Gabbana, a uskoro ćemo je videti i u ulozi protagoniste u predstojećoj adaptaciji Mange: Duh u Školji. Ona je zaradila 25 miliona dolara, što je stavlja na treću poziciju ove liste. Iako nije popularna kao Dženifer Lorens, ona je trenutno glumica koja ima najveći prihod svih vremena. Nikad ne bismo pogodili!

2. Melisa Makarti

Jako nam je drago što se ova simpatična i šarmantna glumica vraća na male ekrane u oživljavanju čuvene Gilmore Girls serije. Ona je zauzela drugo mesto na listi, jer je zaradila 33 miliona dolara zahvaljujući svojoj ulozi u novom Ghostbusters filmu, iako je on bio na meti žestokih kritika.

1. Dženifer Lorens

Između juna ove i prošle godine, ova mlada zvezda zaradila je 46 miliona dolara zahvaljujući svojim glavnim ulogama. Ona se već jednom našla na prvom mestu liste, pa smo sigurni da oskarovka nije bila preterano iznenađena.

Prateći listu najplaćenijih glumica, Forbs je objavio i listu najplaćenijih glumaca.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.