Zašto te privlači određena boja i šta to govori o tebi? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

KOja ti je omiljena?

Zašto te privlači određena boja i šta to govori o tebi? (FOTO) (GIF)

Crno i belo zapravo ni nisu boje, već prisustvo ili odsustvo svetlosti, zbog toga i nose posebno duboku simboliku
Objavljeno: 13:07h

3. Žuta

Žuta boja predstavlja intelekt i misaone procese. Ona je boja oslobađanja misli, ideja i navika. Njena vibracija povezana je s energijom solarnog pleksusa ili treće čakre pa predstavlja ‚‚intelektualno ja". Njena vibracija utiče na razvoj ‚‚višeg uma" i podstiče na traganje viših ciljeva i ideala.

foto: Profimedia

Ona je simbol uma, konstruktivnog mišljenja i napretka kroz ideje. U isceljenju se uspešno koristi za jačanje nervnog sistema i podsticanje intelektualnih procesa. Ona isto tako stimuliše pokretačke nerve u telu na rad i efikasno deluje u lečenju paralize.

foto: tumblr

4. Zelena

Ovo je kao srednja boja spektra, a takođe i prelazna boja iz žute u plavu. Zeleno je boja centra, sredine i harmonije. Ima istu vibraciju kao srčana čakra, a ona je povezanost fizičkog i duhovnog tela pa je centar kroz koji dajemo i primamo ljubav. Zelena je boja ljubavi, celovitosti i harmonije.

foto: Thinkstock

Kvalitet joj je što dovodi telo, um i duh u jednu harmoničnu celinu. Takođe, ima sposobnost delovanja na eterično telo dovodeći ga u ravnotežu. Zelenboja je boja opraštanja, otpuštanja starog i prihvaćanja novog kako bi se doživela ljubav. U isceljenju se uspešno koristi u lečenju emotivnih, psiholoških i srčanih tegoba zbog svoje sposobnosti unosa harmonije u emocije.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.