3 znaka da ne smete verovati kolegi(nici) s posla! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

osećaj te ne vara

3 znaka da ne smete verovati kolegi(nici) s posla! (FOTO) (GIF)

Zdrav takmičarski duh je poželjan je kod svakog radnika i nema ništa loše u tome da želite da budete najbolji u svom poslu, ali postoji nešto što je važnije
Objavljeno: 23:29h

3. Često ga ulove u laži

Laži narušavaju zajedništvo i stvaraju sumnju među kolegama, a upravo je to još jedan nepopravljiv udarac poverenju. Nekima je iskrenost na radnom mestu izrazito važna dok se drugi njome ne zamaraju i spremni su na laži.

Prema istraživanjima jedan od najčešćih problema u radnom okruženju je prihvatanje konstruktivne kritike? Ko radi, taj i greši. Svi nailaze na izazove u svom poslu i prave greške. Ponekad ne možete da ih primetite sami već će vam na propuste ukazati kolege. Nekim ljudima prihvatanje konstruktivne kritike ili pokazivanje na greške jednostavno nije jača strana, a s osobama koje ne žele da prihvate pomoć kolega je teško raditi.

foto: Thinkstock

Bonus video:

5 pravila za dopisivanje s novim dečkom tj. devojkom! Pre nego što ste se smuvali satima ste razmenjivali poruke, ali sada je ipak sve drugačije. Niste sigurni kako treba da se postavite i koliko često treba da šaljete sve što pomislite sada kada ste zajedno. Evo nekoliko korisnih saveta koji će vam dobro doći da ne prenaglite.

(Espreso.co.rs / zadovoljnadnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.