3 znaka da ne smete verovati kolegi(nici) s posla! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

osećaj te ne vara

3 znaka da ne smete verovati kolegi(nici) s posla! (FOTO) (GIF)

Zdrav takmičarski duh je poželjan je kod svakog radnika i nema ništa loše u tome da želite da budete najbolji u svom poslu, ali postoji nešto što je važnije
Objavljeno: 23:29h

Imate osećaj da kolegi na poslu jednostavno ne možete verovati? Možda vas vaš osećaj uopšte ne vara, trebaklo bi da obratite pažnju na to kome u poslovnom okruženju poklanjate poverenje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nekim ljudima prihvatanje konstruktivne kritike ili pokazivanje na greške jednostavno nije jača strana, a s osobama koje ne žele da prihvate pomoć kolega je teško raditi.

foto: giphy

1. Preuzima sve zasluge za zajednički rad

Nema osobe koja se u svom radnom okruženju bar jednom nije susrela s kolegom koji bez ikakvog problema preuzima sve zasluge za nešto što je bio timski rad ili nešto u čemu uopšte nije učestvovao.

- Kada kolega vaše individualne ideje predstavi kao sopstvene, to je znak za uzbunu - kaže psiholog Niki Martinez.

foto: profimedia

2. Nije timski igrač

Zdrav takmičarski duh je poželjan je kod svakog radnika i nema ništa loše u tome da želite da budete najbolji u svom poslu. Međutim, važno je u svemu tome ostati timski igrač, a ako vaš kolega uvek ignoriše kolektiv i radi isključivo za sebe, to će u jednom trenutku postati problem.

S osobom koja je fokusirana samo na sebe i svoj lični proboj je teško uspostaviti kolegijalni odnos pun poverenja, a ako među vama ne postoji poverenje onda radna atmosfera postaje neprijatna.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.