Muška osobina No.1 na koju pada svaka žena (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

pravila privlačnosti

Muška osobina No.1 na koju pada svaka žena (FOTO) (GIF)

Momci, ako imate samo ovu jednu osobinu, vašim zavodničkim podvizima neće biti kraja, bez nje uzalud vam sav trud
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu ‚‚Evolutionary Psychology" je objasnilo neke od večnih dilema kada je reč o muško-ženskoj privlačnosti. Ovi zanimljivi odgovori su dobijeni nakon proučavanja opsežnih testova koji su radile mlade osobe.

Kako da vas neko dobro zapamti za samo 5 minuta običnog razgovora (FOTO)

Prvi deo testiranja je obavljen na 50 mladih osoba koje su posmatrale profile (fotografije i kratke video snimke) 100 nepoznatih osoba, pa su na temelju toga trebale da odluče koje osobe su im najprivlačnije. Rezultati su dali jasne odgovore - osobe koje su se najviše smejale i bile duhovite privukle su najviše pažnje.

4 najvažnije osobine koje muškarac mora da ima! Uzalud mu sve bez njih! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Drugi deo istraživanja je uključivao 200 singl muškaraca i žena, u dobi od 20 do 30 godina. Svaka od ispitanica je trebala da provede 10 minuta sa svakim od muškaraca iz testiranja, pa nakon toga da odluči koji od njih joj je najsimpatičniji i koje osobine su joj se najviše dopale.

foto: Profimedia

Iako su odgovori bili različiti, stručnjaci su zaključili da su muškarci koji su se trudili da budu duhoviti, kod žena dobili najpozitivnije kritike. Isto tako, istraživanje nije povezalo duhovitost i inteligenciju.

foto: tumblr

Iako u ovoj priči faktor poput fizičke privlačnosti itekako igra ulogu, zaključak istraživanja zapravo je da - kada muškarac pokušava da bude duhovit, a žena na njegove pokušaje reaguje iskrenim smehom, velika je verovatnoća da će hteti da ga bolje upzna. Ako se oboje prijatno smeju, velika je verovatnoća da će se odnos razviti u nešto više.

foto: Shutterstock

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.