10 ljubavnih svađa koje su se pretvorile u padanje od smeha! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Pohvala ludosti

10 ljubavnih svađa koje su se pretvorile u padanje od smeha! (FOTO) (GIF)

Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog mog pleha za pečenje kolača. To je bio moj najbolji pleh, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi
Objavljeno: 11:02h

4. Svađa iz pleha

Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog mog pleha za pečenje kolača. To je bio moj najbolji pleh, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi.

foto: Giphy

5. Tostirana svađa

Imali smo groznu svađu zbog komadića tosta. Sve je završilo tako što je on uzeo svoj stari teški televizor i na rukama ga je nosio u kuću svoje majke.

foto: Thinkstock

6. Hrčak svađa

Proveli smo pola sata svađajući se oko toga da li smo nekada imali hrčka (jesmo). Muž je to prihvatio tek kada sam mu predložila da ode u baštu i iskopa njegove ostatke kako bih mu dokazala da sam u pravu.

foto: Giphy

7. Rotiranje svađa

Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stepeni, a ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 i da moramo da nastavimo dalje. Kada sam mu objasnila da na mestu gde je pre stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izašao iz sobe. Sada imamo decu i preumorni smo da se svađamo oko bilo čega.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.