Postoji 4 vrste ljubavnih veza, a nijednu nije lako prepoznati! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

kakva je vaša?

Postoji 4 vrste ljubavnih veza, a nijednu nije lako prepoznati! (FOTO) (GIF)

Ne treba sve veze da traju doveka, a to ne zavisi uvek od osoba u njoj, već od nekih drugih faktora

Objavljeno:

2. Karmička ljubavna veza

Karma je rezultat svega dobrog i lošeg što ste u životu uradili, a njen značaj je to što se ponavlja dok ne naučite lekciju. Upravo zbog toga su takve vrste veza jako intenzivne. Karmičke ljubavne veze obogaćuju i ispunjuju, bez obzira na to trajale dugo ili kratko.

One podrazumevaju određenu akciju, bilo da je to prekidanje određenog uzorka ponašanja ili ponavljanje iste situacije. Kao na primer, prekidanje dugogodišnje veze nakon određene spoznaje ili uživanje sa srodnom dušom. Veze sa srodnom dušom jednostavno znači da imate poseban odnos i nešto što vas privlači bez obzira na sve.

foto: Profimedia

3. Kompromisna veza

Ova vrsta veze je najučestalija i spoj je dvoje ljudi koje povezuje finansijska ili emotivna stabilnost. Najčešće ostaju zajedno zbog dece i komfora i ne izlaze iz zone sigurnosti jer se boje da budu sami ili da traže novog partnera. Zadovoljni su postojećim, ne i u potpunosti srećni, ali to ih ne sprečava da čitav život provedu zajedno.

foto: giphy

4. Veza sa srodnom dušom

Ona je iznad psihičkog i fizičkog nivoa. izuzetno je retka, ali jednom kad započne traje čitav život. Karakterišu je intenzivna povezanost između dvoje ljudi. Oni se toliko razumiju da doslovno završavaju jednom drugom rečenice, najbolji su prijatelji i veruju da u dvoje mogu pobediti sve pred njima. To ne znači da oni nemaju problema, ali ih lakše rešavaju od drugih parova.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.