Postoji 4 vrste ljubavnih veza, a nijednu nije lako prepoznati! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

kakva je vaša?

Postoji 4 vrste ljubavnih veza, a nijednu nije lako prepoznati! (FOTO) (GIF)

Ne treba sve veze da traju doveka, a to ne zavisi uvek od osoba u njoj, već od nekih drugih faktora

Objavljeno:

Zamislite želju, izaberite voćku i saznajte da li će se ispuniti! (FOTO)

Postoji nekoliko vrsta ljubavi, a svaka služi da vaš duh poraste. Prelazna ljubavna veza pomaže ljudima da dosegnu bolji stadijum u životu, karmička je intenzivna, kompromisna najčešća, a veza sa srodnom dušom jedinstvena. Saosećanje je jedna od najpoželjnijih osobina, ali može vas kočiti u sagledavanju stvarne slike. Ne treba sve veze da traju doveka, ali jednom kad se emocije upletu one mogu potrajati i više nego što treba.

Želja da poradite na stvarima i da ih ne ostavite nedovršenima može prouzrokovati puno bola. Ponekad jednostavno treba znati kad da odustanete, tvrdi bračni terapeut i psiholog dr. Karmen Hara. Svaku vrstu ljubavnog odnosa treba pokušati objektivno analizirati i kategorizovati. Iako ne zvuči nimalo romantično, to može pomoći u ličnom rastu i boljem kvalitetu života.

foto: giphy

U životu postoje 4 vrste ljubavnih veza, ali to ne znači da ćete svaku od njih doživeti. One zavise od volje i sudbine i nije ih lako prepoznati, dodala je dr. Hara.

foto: profimedia

1. Prelazna ljubavna veza

Ona je svojevrstan most između dve faze sazrevanja. Ona može podstaći na promenu ili ublažiti teret prošle veze. Kod mlađih ljudi može biti svojevrsna lekcija kakva ljubav treba da bude, a nakon razvoda može pomoći u bržem zaceljivanju rana. Takva vrsta veza je najčešće kratkotrajna, ali pomaže ljudima da dosegnu novi i bolji stadijum u životu.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.