U JUGOSLAVIJI OVO JELO JE BILO BROJ 1 NA STOLU: Danas se ne JEDE ČESTO, a nema Srbina koji bi OVOME ODOLEO (RECEPT)

  • <p>Odličan je "prazan" bez mesa, a ukoliko želite da napravite pravi gurmanski specijalitet možete da dodate suvo meso ili kobasice</p>
  • <p>Odličan je "prazan" bez mesa, a ukoliko želite da napravite pravi gurmanski specijalitet možete da dodate suvo meso ili kobasice</p>
  • <p>Odličan je "prazan" bez mesa, a ukoliko želite da napravite pravi gurmanski specijalitet možete da dodate suvo meso ili kobasice</p>
  • <p>Odličan je "prazan" bez mesa, a ukoliko želite da napravite pravi gurmanski specijalitet možete da dodate suvo meso ili kobasice</p>
  • <p>Odličan je "prazan" bez mesa, a ukoliko želite da napravite pravi gurmanski specijalitet možete da dodate suvo meso ili kobasice</p>