OVAKO SE NA STARINSKI NAČIN SPREMA MAČVANSKA GIBANICA: Naše BAKE znaju TAJNU sa KORAMA (RECEPT)

  • <p>Mačvanska gibanica, kako je ovaj specijalitet dobio ime, razlikuje se po tome što se umesto sira filuje nadevom od piletine i kačkavlja, a ono što je posebno kod nje je da je pravljena od domaćih kora</p>
  • <p>Mačvanska gibanica, kako je ovaj specijalitet dobio ime, razlikuje se po tome što se umesto sira filuje nadevom od piletine i kačkavlja, a ono što je posebno kod nje je da je pravljena od domaćih kora</p>
  • <p>Mačvanska gibanica, kako je ovaj specijalitet dobio ime, razlikuje se po tome što se umesto sira filuje nadevom od piletine i kačkavlja, a ono što je posebno kod nje je da je pravljena od domaćih kora</p>
  • <p>Mačvanska gibanica, kako je ovaj specijalitet dobio ime, razlikuje se po tome što se umesto sira filuje nadevom od piletine i kačkavlja, a ono što je posebno kod nje je da je pravljena od domaćih kora</p>