ČOKOLADNA TORTA BEZ TRUNKE BRAŠNA: Od UKUSA ćete POLUDETI, stalno ćete je SPREMATI (RECEPT)

  • <p>Tortu stavite u frižider na pola sata, da se glazura stegne, a zatim je secite na parčiće i poslužite sa šlagom ili nekim voćem</p>
  • <p>Tortu stavite u frižider na pola sata, da se glazura stegne, a zatim je secite na parčiće i poslužite sa šlagom ili nekim voćem</p>
  • <p>Tortu stavite u frižider na pola sata, da se glazura stegne, a zatim je secite na parčiće i poslužite sa šlagom ili nekim voćem</p>
  • <p>Tortu stavite u frižider na pola sata, da se glazura stegne, a zatim je secite na parčiće i poslužite sa šlagom ili nekim voćem</p>
  • <p>Tortu stavite u frižider na pola sata, da se glazura stegne, a zatim je secite na parčiće i poslužite sa šlagom ili nekim voćem</p>