OVAKO NAŠE BAKE PRAVE PEKMEZ OD KAJSIJA: Može da stoji i GODINU DANA, domaćice ODMAH ZAPIŠITE RECEPT

  • <p>Uključite rernu na 100 stepeni da bi se tegle zagrejale, pa kad pekmez bude skuvan sipajte ga u tegle, dobro ih zatvorite i vratite u rernu još sat vremena</p>
  • <p>Uključite rernu na 100 stepeni da bi se tegle zagrejale, pa kad pekmez bude skuvan sipajte ga u tegle, dobro ih zatvorite i vratite u rernu još sat vremena</p>
  • <p>Uključite rernu na 100 stepeni da bi se tegle zagrejale, pa kad pekmez bude skuvan sipajte ga u tegle, dobro ih zatvorite i vratite u rernu još sat vremena</p>
  • <p>Uključite rernu na 100 stepeni da bi se tegle zagrejale, pa kad pekmez bude skuvan sipajte ga u tegle, dobro ih zatvorite i vratite u rernu još sat vremena</p>