UNIŠTILA SVOJE LICE DEPILACIJOM I SAD NE SME DA IZAĐE NA ULICU: Pokušala SAMA da SREDI pa je POŠLO PO ZLU (VIDEO)
Meri, Foto: Printscreen YouTube/mazza.h

užas

UNIŠTILA SVOJE LICE DEPILACIJOM I SAD NE SME DA IZAĐE NA ULICU: Pokušala SAMA da SREDI pa je POŠLO PO ZLU (VIDEO)

Kao i svaka žena i ona je samo želela da izgleda besprekorno i da uradi redovnu depilaciju

Objavljeno:

Tiktokerka po imenu Meri postala je popularna na toj društvenoj mreži nakon što je odlučila da sama sebi izdepila nausnice, ali joj se taj postupak toliko izjalovio da nakon njega više nije smela da izađe na ulicu.

Kao i svaka žena i ona je samo želela da izgleda besprekorno i da uradi redovnu depilaciju, međutim, ono što nije očekivala jeste pojavljivanje traga usled kog je izgledala gore nego s dlačicama.

Depilacija, Noge, Koža, Brijanje
foto: Profimedia / Lev Dolgachov / Alamy / Alamy

Od svega joj je najteže palo što je morala na posao, ali i na večeru povodom svog rođendana, a nije želela da je vidi nijedna jedina osoba na svetu.

- Ono što me nervira u vezi s rođendanom jeste činjenica da postoji velika verovatnoća da će ljudi da se fotografišu - napisala je ona u objavi.

Tiktokerka se sarkastično osvrnula na celu situaciju rekavši kako je "zaista zadovoljna greškom koja na svu muku još i raste, to jest šiti se", pa je pokušala da je prikrije puderom i šminkom. Stavila je podlogu sa zelenkastim pigmentom koji bi trebalo da neutrališe crvenu opekotinu, što je u industriji lepote poznato kao "ispravljanje boja".

@mazza.h Oh good times - @NYX Cosmetics Im sure this is ecactly the content youre hoping to be shouted out in #getreadywithme #makeup #viralmakeuptiktok #thepowerofmakeup ♬ original sound - mary ?

- Još jedna stvar koja je sjajna u vezi sa ovim jeste što se trag nekako cakli. Ovo je odličan početak moje 24. godine. Želim li da me zemlja proguta? Rekla bih "da" - navela je očajna Meri u objavi.

Da stvar bude gora, primena šminke nije prošla najbolje, pa Tiktokerka nije bila sigurna kako sve to da ispravi. Dok je snimala čitav proces sakrivanja fleke za tu mrežu rekla je da će koristiti još korektora i da nema šta da izgubi.

Majke i snajke:

00:52

MAJKE I SNAJKE UGOSTILE POZNATU INFLUENSERKU! Anastasija Đurić podelila svoj savršen recept za pripremu karfiola

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.