UZ SAMO JEDAN PROIZVOD KOJI SVAKA ŽENA POSEDUJE IZGLEDAĆETE MLAĐE: Evo na koji način se NANOSI kako bi SE ZATEGLI
Žena, Foto: Printscreen Instagram/nicole_laneeee

sjajno

UZ SAMO JEDAN PROIZVOD KOJI SVAKA ŽENA POSEDUJE IZGLEDAĆETE MLAĐE: Evo na koji način se NANOSI kako bi SE ZATEGLI

Lice može da izgleda zategnuto i deluje kao da ste odradili prirodan fejslifting, a to je moguće uz trik sa korektorom

Objavljeno:

Lice može da izgleda zategnuto i deluje kao da ste odradili prirodan fejslifting, a to je moguće uz trik sa korektorom. Pored toga što je naš najbolji saveznik za prikrivanje umora i svih nesavršenosti na licu, on može učiniti da naše lice izgleda zategnuto i podignuto.

Korektor je definitivno neizostavni korak u našoj mejkap rutini. A kada pronađete savršen korektor za vaš tip kožem, možete primeniti tehniku fejsliftinga. Tajna je u načinu nanošenja i uz ovaj magični proizvod vaše lice će delovati osveženo i zategnuto.

Uz korektor do fejsliftinga lica

Ključ leži u strateškom nanošenju korektora. Ukoliko želite da postignete zategnutost lica, zaboravite način na koji ste inače nanosili korektor. Ova metoda podrazumeva nanošenje korektora u vidu veoma tankih linija.

Linije iscrtajte na licu, u donjem i gornjem uglu oka, u pravcu uglova usana i na ostala mesta. Sve to izblendajte. Na kraju ovog procesa vaše lice će delovati zategnuto i podignutije.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.