SLAVNA LEPOTICA SA OBLINAMA OTKRILA KAKO JE SMRŠALA 12 KILA: Ovo će vas ODUŠEVITI, niste ni sanjali da je to MOGUĆE
Ilustracija, Foto: Profimedia

morate znati!

SLAVNA LEPOTICA SA OBLINAMA OTKRILA KAKO JE SMRŠALA 12 KILA: Ovo će vas ODUŠEVITI, niste ni sanjali da je to MOGUĆE

"Dugo mi je trebalo da shvatim da nikog nije toliko baš briga kako ja izgledam, da se najviše ja sekiram", kaže Keli Bruk (44), slavna lepotica sa oblinama koja je odlučila pre nekoliko godina da malo dovede liniju u red.

Objavljeno:

"Sad kad se setim kakva sam bila sa dvadesetak godina, mislim da sam izgledala kao obična, tipična žena. A zvali su me `model sa oblinama`," seća se Keli.

Ona je bila jedna od prvih dama koje su "probile led" na manekenskoj sceni punoj ekstremno vitkih lepotica. Devedesetih godina prošlog veka, žene sa siluetom sličnom njenoj su privlačile pažnju samo u muškim časopisima. Međutim, Keli Bruk je angažovao modni brend ženskog veša i ubrzo je njena slava počela da se širi.

Vežbanje, Mršavljenje, Dijeta
foto: Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy / Profimedia

"Danas imam više kilograma nego tada, ali me po društvenim mrežama kritikuju što sam tokom poslednjih nekoliko godina smršala", kaže Keli. "Zapravo se odnos javnosti promenio za 180 stepeni."

Ona je danas voditeljka na radiju, i dalje snima svoj čuveni godišnji "pin-ap" kalendar i redovno reklamira napitke za mršavljenje. "Više ne mršavim, već samo održavam težinu", kaže Keli. Za doručak ona pojede samo ovsenu kašu, a za ručak proteinski šejk za mršavljenje.

"Muž me svakog dana čeka da večeramo zajedno."Večera nam je obilna, ali uvek od zdravih namirnica. Oboje se trudimo da budemo zdravi i u kondiciji, pa svakog vikenda šetamo sa psom po dva sata dnevno", objašnjava Keli.

Ona kaže da njen Džeremi uopšte ne primećuje kad joj težina malo varira gore-dole. "Kad ste vi zadovoljni sobom, u krevetu sve bude sjajno", kaže poznata brineta. "A Džeremi je Italijan, on i voli kad žena ima nešto veću pozadinu i grudi", završava Keli. Ipak, kad je njen indeks telesne mase dostigao kritičan nivo, odlučila se za dijetu. Pročitajte i kako se ovaj indeks izračunava i pogledajte još slika Keli Bruk u galeriji!

Bonus video:

08:33

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova

(Espreso/Lepa&Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.