IMA ODNOSE SA KOMŠIJINIM SINOM DOK MUŽ SEDI NA TROSEDU: Pitao ju je da li može da se ISTUŠIRA, pa mu je BANULA...
Foto: Profimedia

ispovest

IMA ODNOSE SA KOMŠIJINIM SINOM DOK MUŽ SEDI NA TROSEDU: Pitao ju je da li može da se ISTUŠIRA, pa mu je BANULA...

Tokom bračne krize žena je stupila u preljubu sa mladićem od 19 godina

Objavljeno: 23:41h

Udala se kada je imala 21 godinu. Šestnaest godina kasnije kaže da je njen brak sa tri godine starijim mužem (39) u velikoj krizi kao i da se ona upustila u aferu sa 19- godišnjim momkom, sinom svojih komšija. Šta je iniciralo probleme u braku, a šta preljubu?

"Ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi da radi bilo šta u društvu drugih judi. Nikada me ne vodi nigde. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda ne može da gleda sport na televiziji", rekla je i napomenula da su njihove ćerke punoletne i da provode sve više vremena van kuće (iako on radi), zbog čega je ona sve češće sa suprugom pa se oseća zarobljeno u toj vezi.

Naglasila je da seksualne odnose imaju jednom nedeljno- subotom i da njen muž nakon toga zaspi. Nakon što se nedavno pored njih doselila nova porodica, počela je aferu sa znatno mlađim momkom.

Mladić
Mladićfoto: Патрульної поліції

"Zgodan je i podseća me na mog muža kada je bio mlađi. Jednog dana nije mogao da uđe u stan, zaboravio je ključ pa me je pitao da li može da se istušira kod nas, pristala sam i donela sam mu peškir, a on je bio go u tuš kabini. Okrenuo se prema meni i poljubila sam ga".

Rekao je da mu se dopala do prvog dana i nakon toga se viđaju svakodnevno, dok je njen muž na poslu. Poručila je da je srećna, ali i da ne zna šta da radi.

"Ako se ovo nastavi, ne postoji srećan kraj. Možete li da zamislite šta će vam reći ćerke? Ili vaš muž? Brak pun strasti i ljubavi se ne dešava sam po sebi, za to se treba potruditi. Prekinite sa aferom. Recite mužu da ste nesrećni i radite na vašem odnosu", savetovala ju kolumnistkinja The Sun Deidre.

Bonus video:

00:59

ISPOVEST SRBINA (20) KOGA SU PRETUKLI ALBANCI! Crni BMW mu stao na put, a onda je sve usledilo: Udarali su me što je više moguće

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.