ZABRANJENO! Pogledajte zašto ovu reklamu NIJEDNA televizija u Americi nije emitovala! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youube/84 Lumber

hitno skinuta iz programa

ZABRANJENO! Pogledajte zašto ovu reklamu NIJEDNA televizija u Americi nije emitovala! (VIDEO)

Trenutno goruću političku temu autori reklame ilustrovali su kroz primer majke i ćerke koje iz siromašnog meksičkog sela kreću na neizvestan put ka boljem sutra
Objavljeno:

Dok paralelno prikazuju kadrova majke i ćerke kao lutaju kroz polja i livade, spavaju na zemlji i gladuju ne bi li stigle do Amerike, režiseri reklame prikazuju građevinske radnike koji nešto prave. Kada se učini da su na korak do cilja, ispred migrantkinja se pojavljuje veliki zid. Onaj isti koji su radnici zidali dok su one putovale i onaj isti čiju je izgradnju najavljivao još u kampanji sadašnji predsednika SAD Donald Tramp.

Pred zidom događa se jedan od najemotivnijih trenutaka - devojčica daje mami američku zastavu koju je sama napravila od sitnica koje je skupljala dok su putovale.

Pogledajte reklamu:

Inače, kompanija "84 Lumber" koja stoji iza ove reklame bavi se prodajom građevinskog materijala, što se može naslutiti tek iz onih nekoliko kadrova izgradnje zida.

Politička poruka koju reklama nosi daleko je očiglednija i jasno uperena protiv politke Donalda Trampa, pa je to verovatno i razlog zbog koga i sama kompanija tokom trajanja Super Boula privremeno ugasila svoju zvaničnu stranici journey84.com, baš kao što nijedna televizija nije želela da je emituje.

BONUS VIDEO: Tvrde da Trampov telohranitelj nosi VEŠTAČKU RUKU? A razlog je posebno žestok!

(Espreso.co.rs/blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.