(VEOMA UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovo su efekti "krokodil" droge!
Foto: printscreen/youtube/ThePICDeathrAD

Da se naježiš

(VEOMA UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovo su efekti "krokodil" droge!

Snimak na kome su prikazani efekti od droge koja "jede meso" - dezomorfin koji je izmišljen za medicinske svrhe 1932 - ubrzo je postao viralan
Objavljeno:

Krokodil se može napraviti u kućnim uslovima i sastojci koji su potrebni su veoma dostupni. Zato je i cena izuzetno niska. Ali, zavisnici skupo plaćaju za jeftinoću "krokodila". Gde god se droga ušprica na telu, krvni sudovi pucaju i okolno tkivo odumire, ponekad meso otpada do samih kostiju. Zbog toga se ova droga naziva i "zombi" droga. Korisnici obično žive samo dve ili tri godine.

foto: printscreen/time

Droga je ubrzo postala popularna širom Rusije. 2005. godine, ruska agencija za praćenje narkotika prenela je da je pronađena samo "jednokratni" slučaj korišćenja "krokodila"; šest godina kasnije, u prva tri meseca 2011, agencija je konfiskovala 65 miliona doza, sa 23 dve godine pre. Kao vrhunac te godine, upotreba krokodila se raširila koliko i milioni zavisnika u Rusiji.

"Zombi" epidemija je već uzela maha u Rusiji, ali postoje izveštaji da se se upotreba raširila van granica. U Oktobru, u izvestaju u American Journal of Medicine potvrđen je slučaj 30 - godišnjeg zavisnika Ričmonda Hejca kome je prst "otpao" i čija je koža počela da truli, nakon što je počeo da ubrizgava krokodil. Čudovište je već prešlo okean. Bonus video:

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.