PLJUVANJE, PSOVANJE MAJKE, GOLE ŽENE...Pogledajte 3 minuta NAJJAČEG RIJALITIJA U SRBIJI! (VIDEO)
Foto: prtsc/Dosta je bilo - Saša Radulović

skandalozno ponašanje

PLJUVANJE, PSOVANJE MAJKE, GOLE ŽENE...Pogledajte 3 minuta NAJJAČEG RIJALITIJA U SRBIJI! (VIDEO)

Inače, na fotografijama koje je Rističević pokazao u Skupštini, prikazane su bahanalije članova Sindikata pravosuđa Srbije u hotelu "Đerdap"
Objavljeno:

Poslanike DJB je uvredilo što se na ovakav način raspravlja o položaju žena u Skupštini, pa su pokazivanje ovih fotografije nazvali "vređanjem žena".

Ovo je juče bila glavna "politička" tema u Skupštini, a Rističević je za Espreso juče rekao da je ničim izazvano došlo do skandala, koji nikako ne opravdava.

Ko je jeo s tela golih žena i zašto je Maja Gojković te fotke pokazivala u Skupštini? Novi blamantan cirkus u parlamentu!

- Pokazivao sam fotografije na kojima se vidi kako su na jednoj proslavi koja je bila za vreme njihove vladavine, gosti jeli sa ženskih tela, kao i da je Šutanovac stavljao novac u brushalter jedne devojke. Odjednom je došlo do pljuvanja, psovanja majke. Došlo je njih 15, 20, opkolili su me. Ne verujem da su ljudi fakultetski obrazovani tako odreagovali, a sve to se dešavalo za vreme bivšeg režima - rekao je Rističević.

Rističević je rekao da je odreagovao samo na psovanje majke, jer je, kako kaže, takvo ponašanje nedopustivo, a što se tiče "pljuvanja", kaže da je Macura "pljunula" po sebi, a ne po njemu.

Evo kako je sve izgledalo:

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.