Pod ovom bradom poginuli su mnogi ljudi! Ko je najčudniji poslanik u Skupštini koji kao da je izašao iz Hobita? (VIDEO)
Foto: Espreso

jedinstven radikal

Pod ovom bradom poginuli su mnogi ljudi! Ko je najčudniji poslanik u Skupštini koji kao da je izašao iz Hobita? (VIDEO)

Poslanik SRS kaže da ga traže zbog presude dr Šešelja, ali da im on ne veruje
Objavljeno: 18:17h

Prema njegovim rečima, Devenport je došao da drži predavanje o uspehu ili neuspehu, i sam je doprineo da se desi što se desilo, samim tim što je izveštaj na engleskom.

- Država iz koje on dolazi je iz određenih razloga napustila Evropsku uniju, a onda dođe on da nas savetuje kako da uđemo u EU. Zar bi to trebalo da prihvati razuman čovek? On je otišao, a nas savetuje da uđemo u EU, to nema smisla i mislim da je to potcenjivanje države i naroda - rekao je za Espreso Ostojić, koji je prišao Devenportu i rekao mu 'ajde, uhapsi me".

Kako kaže, to se protumačilo tako kako se protumačilo, ali značilo je jedno.

- Devenport je želeo mene da vidi, i verovatno je zbog toga i došao, i ja sam mu rekao da me uhvati. Predsednica odbora za evrointegracije nije sedela gde joj je mesto već je sedela gde joj nije mesto. On je takođe sedeo tamo gde nije trebalo, većina je bila raspoložena da mu tapše i odobrava sve što radi, ali mi nismo. On dolazi sa dozom mržnje prema Srbiji - rekao je Ostojić.

Poslanik SRS kaže da će i sledeću sednicu, ako sve bude isto, takođe napustiti.

- On može da sedi na galeriji, ili u klupi, jer je gost, i ne može da predsedava. Da li mi možemo da predsedavamo njihovim odborima - pita Ostojić, i daje odrečan odgovor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.