Pod ovom bradom poginuli su mnogi ljudi! Ko je najčudniji poslanik u Skupštini koji kao da je izašao iz Hobita? (VIDEO)
Foto: Espreso

jedinstven radikal

Pod ovom bradom poginuli su mnogi ljudi! Ko je najčudniji poslanik u Skupštini koji kao da je izašao iz Hobita? (VIDEO)

Poslanik SRS kaže da ga traže zbog presude dr Šešelja, ali da im on ne veruje
Objavljeno: 18:17h

U žižu javnosti dospeo je kada je šefu delegacije Evropske unije u Srbiji Majklu Devenportu, koji je trebalo da predstavi izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u Skupštini, rekao da "dođe da ga uhvati".

Jovo Ostojić, poslanik Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije, čije izručenje traži Haški tribunal, za Espreso govori zašto su radikali sprečili predstavljanje izveštaja, kao i iz kojih razloga njegovo izručenje traži Međunarodni sud, da nikada nije potpuno napustio Srpsku radikalnu stranku, šta misli o novom američkom predsedniku Donaldu Trampu, kao i zašto neguje neobičan izgled, dugu kosu i bradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jović je inače penzioner, građevinski tehničar iz Prigrevice, nadomak Apatina, odakle putuje u Beograd na sednice. Što se tiče protesta SRS - a u vezi sa izveštajem, Ostojić kaže da je jedan od razloga što izveštaj nije bio preveden.

foto: prtsc/lijevceBB

- Izveštaj je bio na engleskom jeziku, niko nije mogao da prati o čemu se radi. Inače, izaslanici iz Evropske unije ubijaju naše narode, naše zemlje. Treba konačno da shvate da smo mi ozbiljna zemlja koju narod voli, i ljudi žele da je odbrane, kako ne bi išla pogrešnim putem - rekao je Ostojić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.