KRAJ ILI ZATIŠJE KARIJERE: Borko Stefanović za Espreso otkriva da li se povlači iz politike
Foto: Fonet

nema odustajanja

KRAJ ILI ZATIŠJE KARIJERE: Borko Stefanović za Espreso otkriva da li se povlači iz politike

- Nama je cilj da i posle predstojećih predsedničkih izbora naša stranka izađe što jača i da pokažemo da smo ovde došli da napravimo razliku i da nismo bili samo jedna pojava - rekao je Borko Stefanović
Objavljeno: 13:27h

- Mi smo mlada partija koja je počela od nule. Nismo se otcepili od DS-a i povukli sa nama još njih 30. Krenuli smo od nule, nismo nigde preletali nego smo napravili svoju organizaciju, i ona je radila svega tri meseca pre prethodnih izbora. Na samim izborima potrošili smo minimalna sredstva, u odnosu na ostale partije, to je 100 puta manje novčanih sredstava. I taj jedan odsto glasova koji smo dobili nije zanemarljiv i veliki je uspeh za nas. Ne možemo biti zadovoljni time, ali nam svakako daje snagu da se borimo jer smo jedina stranka koja ima program i ideologiju i koja se bori za nešto, a ne isključivo protiv nečega.

foto: Nebojša Mandić

Stefanović nam je rekao da njegova partija planira da učestvuje i na predstojećim predsedničkim izborima.

- Svakako ćemo se truditi da učestvujemo na izborima koji su pred nama, videćemo na koji način. Želimo da opozicija ima jednog od kandidata za predsednika.

Na pitanje da li će se on kandidovati za predsednika odgovorio je odrično.

- Ne, niti smo o tome pričali, niti ja zaista o tome razmišljam. Nama je cilj da i posle predstojećih predsedničkih izbora naša stranka izađe što jača i da pokažemo da smo ovde došli da napravimo razliku i da nismo bili samo jedna pojava - rekao je Stefanović.

(S. K.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.