NIJE BILO NAPADA! SVAKO KO DOĐE NA TUĐI SKUP DA PROVOCIRA TREBA DA DOBIJE ŠLJAGU! Ovako na ispade pristalica SNS reaguju iz vladajuće koalicije!
Foto: Beta, Fonet, Filip Plavčić

ŠTA REĆI?

NIJE BILO NAPADA! SVAKO KO DOĐE NA TUĐI SKUP DA PROVOCIRA TREBA DA DOBIJE ŠLJAGU! Ovako na ispade pristalica SNS reaguju iz vladajuće koalicije!

Komentari pozicije nisu baš pohvalni

Objavljeno: 16:42h

Dok su jučerašnje napade na novinare, među kojima je i verbalni napad i sprečavanje novinarke "Espresa" da radi svoj posao osudili mnogi opozicioni lideri, vladajuća stranka se nije mnogo oglašavala. Doduše, neki su se oglasili, ali njihovi komentari i nisu baš pohvalni.

Ako se izuzme komentar predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uoči čije inauguracije su se juče desili mnogobrojni incidenti u kojima su pristalice SNS sprečili novinare Espresa, Danasa, Insajdera, Radio Beograda, Vajsa da rade svoj posao, predstavnici pozicije ili nisu bili dostupni, ili nisu hteli da komentarišu, ili su rekli nešto potpuno kompromitujuće.

AKO JE BILO NAPADA, IZVINJAVAM SE NOVINARIMA, ALI...! Konačno se oglasio i Vučić!

OPOZICIJA USTALA U ODBRANU NOVINARA: Srbija pod Vučićem ulazi u diktaturu, u kojoj se vlada batinama i strahom!

KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA?! Đukanović i Rističević tvrde da svi koji su došli na skup SNS, a nisu za naprednjake, zaslužuju batine???

Vučić je osudio napade na novinare i izvinio se svim novinarima koji su na jučerašnjim skupovima u Beogradu bili vređani ili napadnuti.

foto: Espreso.co.rs

- Svaku verbalnu osudu bilo kojeg novinara ja žestoko osuđujem - primite moje izvinjenje i nadam se da se nikada neće ponoviti - poručio je Vučić, koji je posebno osudio verbalni napad na ženu koji po njegovim rečima ne sme da se desi.

U MUP - u su ove napade okarakterisali kao "neistinite", a danas se u jutarnjem programu ovim povodom oglasio i Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Na pitanje postavljeno pitanje konkretno za novinarku Danasa, i to da li je zaista bila napadnuta, on je odgovorio da policiji nije prijavljen nijedan događaj o napadu na novinarku i pozvao ljude da prijave državnim organima takve slučajeve, a ne da prave medijske spekulacije.

foto: Marina Lopičić

Stefanović se osvrnuo i na napad koji se juče dogodio u terazijskom tunelu.

- Nikakvog sukoba juče nije bilo u terazijskom tunelu, nego pristalice Zorana Živkovića nisu dale pristalicama SNS - a da odu na miting podrške Vučiću – rekao je Stefanović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.