AKO JE BILO NAPADA, IZVINJAVAM SE NOVINARIMA, ALI...! Konačno se oglasio i Vučić!
Foto: AP

u njegovom stilu

AKO JE BILO NAPADA, IZVINJAVAM SE NOVINARIMA, ALI...! Konačno se oglasio i Vučić!

Predsednik Srbije dodao da treba objasniti i to da su svi koji su dolazili na skup da provociraju one koji su se zakonito prijavili krivi za svaki incident

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić osudio napade na novinare i izvinio se svim novinarima koji su na jučerašnjim skupovima u Beogradu bili vređani ili napadnuti.

HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR? Simpatizeri SNS brutalno napali novinarku Espresa! (VIDEO)

Vučić je u obraćanju novinarima u Pančevu, odgovarajući na pitanja, rekao da ne zna da li su neki novinari bili napadani i zamolio ih, ako jesu, da prime njegovo izvinjenje.

Kako je rekao izvinjava se u ime onih koji su provocirali na tim skupovima i posebno novinarima koji su hteli da te provokacije snime, "čak i onima koji su želeli da se sukobljavaju sa onima koji su tu bili zakonito a bili tu nezakonito." Predsednik Srbije je rekao da treba objasniti i to da su svi koji su dolazili na skup da provociraju one koji su se zakonito prijavili krivi za svaki incident.

I ŠEŠELJ OSUĐUJE NAPAD NA NOVINARKU ESPRESA: Policija je morala da reaguje, tu su da štite žene, decu i novinare!

foto: Printscreen

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Živimo u privatnoj državi Aleksandra Vučića gde je SNS glavna pretorijanska garda!

On je naveo da je ukoliko je bilo ko od medijskih radnika napadnut, a u MUP-u ništa nije prijavljeno, to osuđuje i dodao: "Svaku verbalnu osudu bilo kojeg novinara ja žestoko osuđujem - primite moje izvinjenje i nadam se da se nikada neće ponoviti" poručio je Vučić koji je posebno osudio verbalnu napad na ženu koji po njegovim rečima nije i ne sme da se desi.

Da podsetimo, novinarka portala Espreso, ali i kolege iz drugih redakcija sprečavane su od strane pristalica SNS da izveštavaju sa skupa u centru grada.

KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA?! Đukanović i Rističević tvrde da svi koji su došli na skup SNS, a nisu za naprednjake, zaslužuju batine???

PREDSEDNIK UNS: SNS da objasni zašto je policija nemo posmatrala kako nasilnici maltretiraju novinare na zadatku!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.