A KAKO ROJTERS PIŠE O BELOM? Preletačević kao Roki i Gandalf!
Foto: Aleksandar Jovanović

samo jako!

A KAKO ROJTERS PIŠE O BELOM? Preletačević kao Roki i Gandalf!

Predsednički izbori zakazani su za 2. april, a istraživanje javnog mnjenja objavljeno u ponedeljak pokazuje da je Maksimović drugi
Objavljeno: 16:05h

Predsednički izbori zakazani su za 2. april, a istraživanje javnog mnjenja objavljeno u ponedeljak pokazuje da je Maksimović drugi, odmah iza glavnog favorita premijera Aleksandra Vučića, navode oni. - Takav rezultat, jedva nedelju dana od kako je Maksimović ušao u trku, jeste osuđujuća presuda namučenoj srpskoj opoziciji i zabrinjavajuća poruka vladajućoj Srpskoj naprednoj stanci o količini narodnog nezadovoljstva u ovom osiromašenom delu Evrope - piše Rojters.

SENZACIJA! Preletačević DRUGI: BELI prešišao Jeremića i Jankovića!

Nije se pojavio na RTS-u! PRELETAČEVIĆ spotom PORUČUJE SRBIJI: Beli se budi pre svih!

ŠEŠELJ IZVREĐAO BELOG: Ono što mu je rekao ne možemo da stavimo u naslov!

Takođe, kako ističu, Beli je "balkanska verzija antiestablišmentskih pokreta koji su sve jači na Zapadu". - Na svakim izborima na svetu postoje ljudi koji veruju da nema smisla glasati - kaže politički analitičar Vojislav Žanetić, i dodaje da neko ko ismeva sve opcije otvorene prosečnom biraču je idealan za tu vrstu ljudi. - Svaka zemlja koja je osetila gorak ukus ekonomske krize, globalizacije, tranzicije iz komunizma u pseudo-kapitalizam ... zrela je za takvu osobu - dodaje on.

foto: Filip Plavčić

Rojters navodi da iako je Maksimović očigledno privukao pažnju ljutih Srba zbog lošeg životnog standarda, premijer Vučić deluje siguran da će pobediti na izborima velikom razlikom, moguće i bez drugog kruga. Njegova Napredna stranka imala je malo pravih izazova, uglavnom delom zbog Vučićeve lične popularnosti kao 'čvrste ruke u problematičnom regionu'", navodi Rojters.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.