TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA:  Pravoslavna crkva će upasti u veliku krizu, a evo kad će se Srbi vratiti na Kosovo! (FOTO)
Foto: Profimedia

predviđanja!

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA: Pravoslavna crkva će upasti u veliku krizu, a evo kad će se Srbi vratiti na Kosovo! (FOTO)

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca
Objavljeno:

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež ruta koje će koristiti u svom pohodu.

foto: wikipedia / MGB

Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu. Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista.

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

foto: AP

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završtiti na strani pobednika.

(Espreso.co.rs / Opanak.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.