Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača crno-belih! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

Ako niste znali...

Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača crno-belih! (VIDEO)

Još jednom smo imali prilike da posvedočimo katastrofalnim događajima u glavnom gradu Srbije! A Espreso vam otkriva sve što treba da znate o ovom čoveku!
Objavljeno: 00:05h

Vazurino obezbeđenje pretukao je čovek koga znaju svi Grobari u Srbiji, ali niko ne sme da mu pomene ime! (VIDEO) Jedan od njih, Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, odranije je poznat policiji, ali i široj javnosti u Srbiji, kao vođa navijačke grupe "Janjičari", koja

već nekoliko godina vodi glavnu reč na južnoj tribini.

UŽAS U BLIZINI CZ: Ubijen Sale Mutavi, vođa navijača Partizana! (VIDEO)

Stanković je u prošlosti bio navijač Crvene zvezde, kao što su i ostali članovi njegove navijačke grupe uglavnom ranije bili pristalice drugih timova, pre nego što su se obreli na crnom-belom Jugu, gde su uspeli da se izbore za prevlast na tribini.

Printscreen/Youtube/DanasConferences

Onaj čije ime ne sme da izgovori crno-bela Srbija pokušao da upadne u kuću velikog partizanovca! (VIDEO) Kako je pisao "Blic" pre nešto više od godinu dana, on je uhapšen 6. marta 2010. zajedno s još sedmoricom kad je označen kao vođa dilera droge u naselju Medaković. Presudom Višeg suda od 20. decembra 2011, koja je postala pravosnažna odlukom Apelacionog suda 6. februara 2013, osuđen

je na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina i 10 meseci.

SKANDALOZNO: Ranjeni drugar Saleta Mutavog je pripadnik Ministarstva pravde! (FOTO)

Ta presuda je postala izvršna 14. maja 2013, ali je uspevao čak nekoliko puta da izbegne odlazak na izdržavanje kazne zbog "bolesti". Poslednji put je trebalo da ode na robiju 8. marta 2015. godine. Neki od "Janjičara" su bili osumnjičeni i za pokušaje ubistva članova drugih bandi, ali nije bilo dokaza da je Stanković umešan u to.

Saša Pavlić Koky

Što se tiče odnosa "Janjičara" s ljudima koji trenutno sede u upravi kluba, oni su isprva bili dobri.

Tast Miloša Vazure, čije je obezbeđenje pretukao pokojni Sale Mutavi, čuveni je Šok!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.