Otac sestara Dabović: Ispao je naivan, nemam objašnjenje za to što se dogodilo! (FOTO)
Foto: Facebook / Milan Dabović

drama poznate porodice

Otac sestara Dabović: Ispao je naivan, nemam objašnjenje za to što se dogodilo! (FOTO)

Sina sam ostavio u Herceg Novom, bio sam u šoku kada sam čuo da je uhapšen na Brankovom mostu - kaže Milan Dabović, otac proslavljenih košarkašica Ane i Milice, ali i uhapšenog Milana (29) kod koga je nađeno 2,37 kilograma kokaina
Objavljeno: 22:33h

Dabović je osumnjičen za neovlašćenu proizvodnju droge i stavljanje u promet. On nije hteo da kaže kome je trebalo da proda ili preda drogu, niti odakle mu. Kako saznajemo, kokain nađen kod Dabovića bio je izuzetne čistoće.

foto: MUP

On je uhapšen u petak po podne u spektakularnoj akciji policije u Beogradu, zbog koje je bio blokiran centar prestonice, a veliki broj građana prisustvovao je hapšenju na Brankovom mostu. Policija je presrela Dabovićev automobil „smart“ švajcarskih registarskih oznaka i kod njega našla dva paketa sa kokainom sakrivena u torbici. On je pokušao da pobegne, ali su ga policajci uhapsili.

Milan Dabović dosad nije hapšen niti je dovođen u vezu sa kriminalim aktivnostima. Bio je poznat kao brat najpoznatijih košarkaških sestara u Srbiji Milice i Ane, a do pre godinu dana aktivno je igrao košarku.

foto: Facebook / Milan Dabović

U Novom Sadu živi sa suprugom i dvoje dece, a prema policijskim izvorima, nije poznato da se tamo kretao u nekim sumnjivim krugovima. Inače, Milanov brat od strica Marko Dabović bio je osuđen u Specijalnom sudu na 11 godina zatvora po optužbi da je u narko-grupi Darka Šarića bio zadužen za pranje novca. Apelacioni sud je ukinuo tu presudu i naložio novo suđenje.

foto: Facebook / Milan Dabović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je na graničnom prelazu Preševo zaplenjeno 1,6 kilograma kokaina. - To je velika količina koja je zaplenjena u petak uveče. Kokain je jedna od najskupljih droga i koriste je imućni - rekao je Stefanović, dodajući da želi da pokaže onima koji misle da su bezbedni jer pripadaju „višem staležu“, da to nisu. - Nema zaštićenih i borba protiv droga se nastavlja. Policija će doći do svakog ko ima veze sa drogom - kazao je Stefanović.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.