Kule smrti: Ovi ukleti soliteri u Srbiji prosto privlače samoubice! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

jeza, jeza, jeza!

Kule smrti: Ovi ukleti soliteri u Srbiji prosto privlače samoubice! (FOTO)

Nažalost, ovih zgrada ima u svim delovima Srbije. Izlaze u crnim hronikama, a tragedije koje se ponavljaju užasavaju stanare
Objavljeno: 22:40h

No i zgradu u Ulici Save Burića 14, u Zemunu, kao da je ukleta! U poslednjih nekoliko godina u toj zgradi sin je ubio majku, muž suprugu, bilo je i samoubistava, a nedavno je nađeno telo starice koja je u svom stanu mrtva ležala više od šest meseci!

Priznaćete, ovo nije mesto u kom biste želeli da stanujete!

foto: Stefan Jokić

I u Kruševcu postoji zgrada koju ljudi znaju po tragediji.

Milica Kostić (18), koja je pre četiri decenije skočila sa 11. sprata zgrade u centru Kruševca kako bi pobegla od petorice silovatelja, nije jedina koja je izvršila samoubistvo u ovom soliteru.

foto: Nebojša Mandić

Jedan mladić je nekoliko godina posle ove tragedije skočio sa devetog sprata nakon svađe sa devojkom, a 2012. čovek koji nije stanovao ovde skočio je sa svetlarnika na 12. spratu.

foto: milicakostic.com

Zla kob zgrade u Ulici 12. pešadijski puk 1 počela je 12. septembra 1974, kad je Milica tragično okončala svoj život, a nju je opevao i Zdravko Čolić u svojoj pesmi "Ona spava".

Crni podaci

Grad koji godinama vodi u crnoj statistici je Subotica. U tom gradu od 2009. do kraja prošle godine samoubilo se skoro 290 ljudi.

Prošle godine je u Srbiji sebi život oduzelo 358 građana.

(A.K.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.