Zamalo tragedija u Subotici: Dečak pokušao da pomogne migrantu, on ga isekao skalpelom po glavi
Foto: Dragana Udovičić

strašno!

Zamalo tragedija u Subotici: Dečak pokušao da pomogne migrantu, on ga isekao skalpelom po glavi

Maloletniku je povređena i noga prilikom pada pošto ga je migrant kada se dete sagnulo skalpelom posekao po zadnjem delu glave pri čemu mu je rasekao i uvo
Objavljeno: 19:46h

Devojčica je još sedela u parku sa društvom kada su se braća vratila i odmah je pozvala Hitnu pomoć, a neko iz društva policiju.

- Seli smo na klupe bliže putu, njemu je krv jako curila i pokušavali smo maramicama da je zaustavimo. Povređenog druga je hitna odvezla u bolnicu, a njegov brat je ostao da sačeka policajca i sve mu je ispričao. Uplašeni smo jako, a čula sam od drugara da su istu tu trojicu ponovo juče videli u gradu – kaže M. P.

foto: Filip Plavčić

Njena majka Slađana Perišić objavila je na Fejsbuk profilu upozorenje i apel svima da dele njen post u kome ukratko opisuje ceo slučaj.

- U šoku sam jer tim ljudima se u našoj zemlji pomaže, a oni nam ovako vraćaju što nam decu povređuju. To su sve zlatna deca koja su htela da im pomognu i zaista je neljudski da im se to vrati na ovaj način – zaključuje Perišićeva.

U policiji potvrđuju da su migranti napali dvojicu maloletnika i da je jedan od njih povređen. Policija je po pozivu mladih odmah reagovala i o svemu obavestila Osnovno javno tužilaštvo i dalje intenzivno traga za napadačima.

(Espreso.co.rs/ Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.