Užas u Šapcu: Devojčica se iz dnevnog boravka vratila bez zuba, krvava i u modricama! (FOTO)
Foto: Facebook/ Olivera Perić Mićalović

pokrenuta istraga

Užas u Šapcu: Devojčica se iz dnevnog boravka vratila bez zuba, krvava i u modricama! (FOTO)

Fotografije devojčice iz Šapca, koja se iz Dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju, vratila bez zuba, sa iščašenom rukom i ogrebotinama po licu izazvale su lavinu ogorčenih komenatara na društvenim mrežama, ali i predistražni postupak, koji je pokrenula lokalna policija
Objavljeno: 14:51h

Roditelji povređene devojčice ne žele da pričaju za medije.

foto: Facebook/ Olivera Perić Mićalović

- Upravo sam bio u policiji. Dao sam izjavu. Čujem da rade po hitnom postupku, i da je o slučaju obavešten kabinet ministra policije. Čekaćemo da prvo oni urade svoj posao. Ako ga ne budu uradili, zvaćemo medije - kaže otac povređene devojčice.

FB status šokirao Srbiju: Tinejdžer izbo druga pa objavio novu pretnju! (FOTO)

Ni njena majka nije želela da razgovara sa novinarima, ali je u jednom od svojih postova na Fejsbuku navela da su povrede nastale 19. jula:

foto: Facebook/ Olivera Perić Mićalović

- Naše dete je danas došlo kući sa ovakvim povredama. Uz šturi komentar da se "ogrebala na kolica". Otišla je u 9 sati, vratili su je sat kasnije. I da je to istina, naše pitanje je gde su u tom trenutku bili zaposleni? I ranije je dolazilo do "sitnih problema" na koja smo reagovali ali je na tome ostalo - navela je Olivera uz molbu, da kao ogorčeni roditelji, dobije svaku moguću podršku.

(Espreso.co.rs/ Kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.